cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Στις 15 Μαΐου η νέα παράσταση της θεατρικής παράστασης «ΒΟΑΚ»

Στις 15 Μαΐου, που θα έλθει στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προεκλογική του ομιλία, μάθαμε πως ο ΠΘ θα βολτάρει και στον Άγιο Νικόλαο, ας τον περάσουν όμως να δει και το “έργο” του ΒΟΑΚ που «ξεκόλλησε» κατόπιν ενεργειών του…

Στις 15 Μαΐου η νέα παράσταση της θεατρικής παράστασης «ΒΟΑΚ»

Να τον περάσουν να δει και το “έργο” του ΒΟΑΚ που «ξεκόλλησε» κατόπιν ενεργειών του

Πήρε τ’ αυτί μας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης 15 Μαΐου που θα έλθει στην Κρήτη για την προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο, νωρίτερα, το πρωί εκείνης της ημέρας, θα βολτάρει στον Άγιο Νικόλαο.

Ελπίζουμε τα στελέχη της ΝΔ να τον περάσουν να δει και το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος, που είχε εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός με βαρύγδουπες δηλώσεις τον περασμένο Ιανουάριο.

Ούτε μέτρο έργου δεν έχει προχωρήσει έκτοτε.

Κι όταν τους έκραξε κόσμος και κοσμάκης, παίρνοντας χαμπάρι την κοροϊδία και το θεατρικό σκηνικό που είχε στηθεί με το συγκεκριμένο τμήμα του ΒΟΑΚ, με τα μηχανήματα παραταγμένα στην άκρη της ΕΟ να σκουριάζουν, τα κατέβασαν λίγο πιο χαμηλά να μην φαίνονται.

Μάλιστα οι αθεόφοβοι τα χουν βάλει έτσι ώστε να μοιάζουν απλά αφημένα κι έτοιμα να δουλέψουν την επόμενη μέρα… που όμως όπως φαίνεται θ’ αργήσει πολύ.

Βέβαια είναι τόσο το θράσος τους που ικανούς τους έχουμε, τους σκηνοθέτες της θεατρικής παράστασης «ΒΟΑΚ», όταν θα περνά από εκεί ο Μητσοτάκης να τα βάλουν μπρος για «ξεκάρφωμα», να κάνουν και μια στάση με τις κάμερες για νέες δηλώσεις-παρωδία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon