cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Το θαύμα της ενημέρωσης 107!!!

Δεν έχει όμως πλάκα που κάποιους τους ενοχλεί περισσότερο η λέξη “παπάτζα” γιατί χαλάει τους… “τύπους” και όχι η ίδια η παπάτζα – κοροϊδία που τρώμε από τους πολιτικούς με ευθύνη και των jukebox της δημοσιογραφίας;

Το θαύμα της ενημέρωσης 107!!!

Έτσι την “πατήσαμε” και εμείς… Γενικά θέλουμε να κρατήσουμε τους τύπους και να χρησιμοποιούμε όσο γίνεται μια πιο… ευγενική γλώσσα στα κείμενα και τις αναρτήσεις μας.

Θέλουμε δηλαδή να… αγιάσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν.

Διαβάζαμε τις αναρτήσεις και βλέπαμε τις σχετικές συνεντεύξεις τοπικού βουλευτή και εκ νέου πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμου Σενετάκη, που μιλούσε για… αυξήσεις μισθών και αύξηση του εισοδήματος των Ελλήνων γενικότερα και στην συνέχεια μας έλεγε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα φτιάξει το ΕΣΥ και θα το κάνει… “κούκλα”.

Εντάξει, δεν το είπε έτσι, αν και έτσι… “μαγκιόρικα” που μιλάει τελευταία θα μπορούσε να το πει και έτσι. Το κομπολόι θα του έλειπε μόνο για να συμπληρωθεί η εικόνα…

Έκανε λοιπόν σε σχετική συνέντευξη ο κύριος Βουλευτής το εξής ρωτορικό ερώτημα… “Ποιος είναι ικανός να φτιάξει ένα σύγχρονο και αποδοτικό και ανθρώπινο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αν όχι η ΝΔ;”.

Το ακούσαμε και εμείς και κυριολεκτικά μας άναψαν τα λαμπάκια.

Διότι, αυτό βγήκε και το είπε, ενώ… μαθαίνουμε ότι Γιατροί παραιτούνται από τα νοσοκομεία γιατί δεν αντέχουν άλλο τις εξαντλητικές εφημερίες και τις συνθήκες εργασίας που γίνονται ακόμα χειρότερες εξαιτίας και των αυταρχικών δεξιών διοικήσεων στα νοσοκομεία.

Διότι, αυτό βγήκε και το είπε, ενώ… μαθαίναμε την περιπέτεια ενός μικρού παιδιού με κομμένο δάκτυλο που χρειάστηκε να μεταφερθεί από το Καστελόριζο στην Τουρκία. Περίπτωση που δείχνει πόσο “γυμνό” είναι και το σύστημα υγείας, αλλά και η ίδια η χώρα στα σύνορα της. Το τελευταίο αυτό το αναφέρω διότι… όλοι αυτοί της δεξιάς είναι και πολύ… μάγκες – πατριώτες.

Διότι, αυτό βγήκε και το είπε, ενώ… μαθαίναμε ότι παρά την υπερπροσπάθεια του ιατρικού προσωπικού στην Κέρκυρα, μία έγκυος έχασε το βρέφος της γιατί δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί πτητικό μέσο. Η γυναίκα είχε εμφανίσει ακατάσχετη αιμορραγία που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί τοπικά. Τελικά, το βρέφος γεννήθηκε εξαιρετικά πρόωρο και απεβίωσε λίγο αργότερα. Την ίδια στιγμή θαυμάζαμε και στο Tik Tok τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βολτάρει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο εμείς πληρώνουμε με τους φόρους μας, και μάλιστα να απλώνει και τις ποδάρες του.

Ε, δεν άντεξα λοιπόν… και του αφιέρωσα ένα αρθράκι, το γνωστό: ΜάΧιμοι στην παπάτζα: Μετά την αύξηση των μισθών, προτεραιότητα της ΝΔ είναι το ΕΣΥ

Και μετά εντελώς τυχαία μπλοκαρίστηκε η σελίδα του Cretanews στο facebook λόγω των μαζικών reports από δεξιά προφανώς τρολάκια που… ενοχλήθηκαν. Δείτε περισσότερα εδώ: Προσπάθεια φίμωσης του Cretanews δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές

Και παρά λοιπόν όλη αυτή την παπάτζα υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται με την κακή λέξη “παπάτζα” (πιπέρι στο στόμα) και όχι με την ίδια την παπάτζα και την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα που μας σερβίρουν οι πολιτικοί απατεώνες της ΝΔ (ο χαρακτηρισμός είναι πολιτικός και όχι προσωπικός προφανώς και αναφέρεται γενικά σε όλο το πολιτικό προσωπικό όλων των πολιτικών χώρων, διότι παπατζήδες δεν υπάρχουν μόνο στην ΝΔ, υπάρχουν ασφαλώς και αλλού).

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι όλη αυτή η… “παπάτζα” περνάει τελικά στο κοινό και με την “αρωγή” των δημοσιογράφων – jukebox.

Τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Και μάλιστα σε τοπικό επίπεδο γίνεται αυτό σε μεγαλύτερο βαθμό, διότι οι περισσότεροι λειτουργούν περισσότερο με τον ρόλο του “δημοσιοσχετίστα” παρά του δημοσιογράφου. Και έτσι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκαλύπτεις την αλήθεια γιατί μετά οι υπόλοιποι δεν σε κάνουν… “παρέα”, μιας και τους χαλάς την πιάτσα. Εκτός από το χρήμα, βέβαια, σε αυτή την ζωή, υπάρχει και η αξιοπρέπεια, όπως έχουμε ξαναπεί και το οποίο τονίζουμε πάλι και εδώ.

Οπότε, παιδιά μ’ αυτό τον τρόπο η “παπάτζα” που λέτε πάει σύννεφο.

Και μάλιστα είναι τέτοια η προπαγάνδα που… οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν ότι στο Ελληνικό έχουν χτιστεί ουρανοξύστες, οι Αθηναίοι ότι στην Θεσσαλονίκη το μετρό είναι up and running, ότι στην Κρήτη έχει γίνει ο ΒΟΑΚ και είναι καλύτερος και από την Autobahn στην Γερμανία και ότι με τις γεωτρήσεις στο Αιγαίο και στην Νότια Κρήτη θα γίνουμε όλοι Σαουδάραβες.

Και βέβαια μέχρι να γίνουμε πετρελαιάδες και να λουζόμαστε με τα πετροδόλαρα όλοι πιστεύουμε ότι έχουν αυξηθεί και οι μισθοί σε τέτοιο σημείο που φεύγουμε κάθε τριήμερο σε μαγικά θέρετρα και προορισμούς για να απολαύσουμε ανέμελα και ολιστικά την καταπληκτική ποιότητα ζωής που μας έχει εξασφαλίσει η κοσμογονία Μητσοτάκη.

Τα λέμε σωστά; Τα εξηγούμε όμορφα;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon