cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ καλεί σε νέα στάση εργασίας, από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, την 1η Δεκεμβρίου…

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι από το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος, με τη συμμετοχή της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου, του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής και της τριμελούς επιτροπής των ιατρών ΕΣΥ του ΠΑΓΝΗ.

Οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη, κάνοντας λόγο για «νομοσχέδιο-ταφόπλακα που ξεθεμελιώνει ότι έχει μείνει δημόσιο στο ΕΣΥ».

Στην κινητοποίηση εκφράστηκε η συνολική απόρριψη του νομοσχεδίου από ασθενείς και υγειονομικούς που, σύμφωνα με το Σωματείο, «δεν δέχονται τον εκβιασμό της κυβέρνησης, οι μεν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για άλλη μια φορά για την υγεία τους και οι δε να δεχτούν τη λεηλάτηση των ασθενών τους προκειμένου να δουν αύξηση στο εισόδημά τους».

Τέλος το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ καλεί σε νέα στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, την 1η Δεκεμβρίου.

«Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά τη στάση της διοίκησης που απαγορεύει την είσοδο των ΜΜΕ στο χώρο του νοσοκομείου προκειμένου να μην καλυφθούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon