cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Τρομάζει ακόμα και τα νεαρά παιδιά ο επερχόμενος χειμώνας

Αυτό που έρχεται τον χειμώνα τρομάζει τόσο ακόμα και τα νέα παιδιά που αντί να κάνουν ανάλαφρες νεανικές κουβέντες συζητούν για το που θα βρουν κεριά πριν ανέβουν οι τιμές και σε αυτά…

Τρομάζει ακόμα και τα νεαρά παιδιά ο επερχόμενος χειμώνας

Έπιασε τυχαία το αυτί μας την κουβέντα που είχε μια παρέα νέων ανθρώπων στο Ηράκλειο όπου μεταξύ άλλων σχολίαζαν το πώς θα περάσει ο φετινός χειμώνας στην πόλη.

Ο προβληματισμός τους είχε να κάνει με το γεγονός του ότι πέρα από τα σκοτάδια που θα επικρατήσουν στα σπίτια τους, λόγω ακρίβειας, βλέπουν πως σιγά σιγά έχει αρχίσει να σκοτεινιάζει και η πόλη.

Μάλιστα όπως έλεγε μια κοπέλα της παρέας, αυτές τις ημέρες βρέθηκε για περπάτημα στο βόρειο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου, στον Κούλε, κι επειδή πέρασε η ώρα, πήγε 7.30 για να ολοκληρώσει τη βόλτα της, παρατήρησε πως δεν άναβε εκεί κανένα από τα φώτα, γεγονός που απέδωσε σε πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας από τον ΟΛΗ.

Μάλιστα η ίδια πρότεινε στην παρέα της να προμηθευτούν τώρα που είναι ακόμα νωρίς κεριά γιατί σύντομα θα ανέβει εξωφρενικά και σε αυτά η τιμή, λόγω μεγάλης ζήτησης.

Σκεφτείτε πόσο πολύ τρομάζει αυτό που έρχεται το χειμώνα που ακόμα και οι νέοι το συζητούν αντί να κάνουν ανάλαφρες κουβέντες, όπως είθισται στην ηλικία τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon