cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία κτηνοτρόφου στον Αλικιανό

Ο βασικός κατηγορούμενος είχε κριθεί αθώος στο πρωτόδικο δικαστήριο, ωστόσο ο Εισαγγελέας Εφετών Χανίων άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, οπότε η δίκη θα πραγματοποιηθεί σε δεύτερο βαθμό.

Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία κτηνοτρόφου στον Αλικιανό

Η δίκη ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωΐ στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων, ωστόσο η Έδρα αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης, ύστερα από αίτημα της πλευράς του κατηγορουμένου, και η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμένεται να οριστεί αργότερα.

Κατηγορούμενοι στη δίκη είναι δύο αδέλφια, ηλικίας 39 και 45 ετών που συνελήφθησαν στις 19 Ιουνίου του 2018 και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε συναυτουργία καθώς και για περιύβριση νεκρού. Ο 45χρονος είχε ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα ενώ ο αδερφός του καθώς κι ένας Χανιώτης κατηγορούνταν για υπόθαλψη εγκληματία.

Και οι τρεις είχαν κριθεί αθώοι από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ρεθύμνου καθώς θεωρήθηκε πως ο βασικός κατηγορούμενος βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας.

Σημειώνεται πως επρόκειτο για μία υπόθεση που αρχικά θεωρούταν εξαφάνιση, ωστόσο λίγους μήνες μετά εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου 70χρονου θαμμένο μαζί με το τζιπ του πολλά μέτρα κάτω από τη γη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon