cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αστυνομία περιβάλλοντος επειγόντως στην Ιεράπετρα

Αστυνομία περιβάλλοντος πρέπει να ιδρυθεί στην Ιεράπετρα μπας και προλάβει να σώσει κάποιες από τις φυσικές ομορφιές του τόπου που «βιάζονται» καθημερινά…

Αστυνομία περιβάλλοντος επειγόντως στην Ιεράπετρα

Πολλές είναι οι φυσικές ομορφιές του τόπου στην Ιεράπετρα που «βιάζονται» καθημερινά και μάλιστα χωρίς να ιδρώνει το αυτί των τοπικών αρχόντων.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε  που σας γράψαμε για το λάκκο με τους κατσιγάρους στη βάση του μονοπατιού που οδηγεί στο φαράγγι του Μυλωνά και εντοπίσαμε κι άλλο κατσιγαρόλακκο σε τμήμα του φαραγγιού των Πεταλούδων.

Μάλιστα ο δεύτερος φαίνεται κάποια στιγμή να ξεχείλισε και να έτρεξαν τα μαύρα ζουμιά του και παρακάτω, όπως μαρτυρά το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Μας φαίνεται αδιανόητο στα ωραιότερα και με μεγάλη επισκεψιμότητα φαράγγια της περιοχής να αντικρίζει ο περιπατητής τέτοιες εικόνες και να μυρίζει τέτοια «αρώματα».

  • Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει να βάλει φραγμό σε αυτό το αίσχος; 

Πως επιτρέπει στον κάθε ασυνείδητο ελαιουργό να διαμορφώνει λάκκους σε μοναδικής ομορφιάς και περιβαλλοντικής αξίας περιοχές και να εναποθέτει μέσα τα λήμματα των εργοστασίων του αφήνοντας τα εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και στα μάτια και ρουθούνια των επισκεπτών;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon