cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Έγινε η νύχτα – μέρα

Ε, πως κάνετε έτσι με λίγες αστραπές και βροντές και λίγο χιόνι Μάρτη μήνα; Θα μπορούσαμε να είχαμε και σεισμούς για την ποικιλία… οι ακρίδες ίσως δεν πετούν με κακοκαιρία…

Έγινε η νύχτα – μέρα

Βλέπουμε στα social media αρκετούς να γκρινιάζετε για τις βροντές και τις αστραπές που έκαναν την νύχτα – μέρα. Ε, πως κάνετε έτσι; Σκεφτείτε πως ταυτόχρονα θα μπορούσε το μενού να είχε και σεισμούς. Κούνημα με… φωτορυθμικά και ηχητικά εφέ. Μην είστε αχάριστοι λοιπόν.

Στα σοβαρά τώρα, δεν ξέρουμε αν έκανε και σεισμό, έχουμε “πχια” χάσει το μέτρημα… το μενού πάντως είχε τα ξημερώματα χαλαζοπτώσεις και ισχυρές βροχοπτώσεις στο Ηράκλειο και σε άλλα σημεία του νομού.

Προβλήματα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική δεν καταγράφηκαν, καθώς αν και έντονα τα φαινόμενα, η νύχτα κύλησε σχετικά ήσυχα.

Στο Λασίθι μόνο, που παραμένει στα λευκά, υπήρξαν κάποια σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αλλά και η ανάγκη για επείγουσα μεταφορά ασθενούς τη νύχτα από το Κέντρο Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου, προς το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τέλος… η πρόγνωση του καιρού αναφέρει πως… η “άνοιξη” θα συνεχιστεί και… σήμερα ενώ σταδιακή ύφεση των έντονων φαινομένων θα παρουσιαστεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Γενικά, μην είστε όμως και πολύ αισιόδοξοι…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon