cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Η καταπληκτική ποιότητα των δρόμων της Κρήτης

Στην εποχή μας και με δεδομένο το μεγάλο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων είναι τουλάχιστον εγκληματική η κατασκευή δρόμων έτσι όπως γίνεται…

Η καταπληκτική ποιότητα των δρόμων της Κρήτης

Οι δυο φωτογραφίες που βλέπετε τραβήχτηκαν με διαφορά λίγων λεπτών σε ώρα βροχής, στον ίδιο δρόμο, αυτόν που συνδέει το Ηράκλειο με τη Βιάννο.

Στην πρώτη βλέπετε την εικόνα που έχει το οδόστρωμα την ώρα που βρέχει, με τα διερχόμενα οχήματα να καταβρέχουν το ένα το άλλο από το πλάι, μπροστά και πίσω, καθώς ο δρόμος (1) γεμίζει νερό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των οδηγών.

Και στη δεύτερη βλέπετε ένα μικρό κομμάτι του ίδιου δρόμου (δρόμος 2), στο ύψος της εξόδου για Αρχάνες όπου τοποθετήθηκε αντιολισθητικός και καλής ποιότητας ασφαλτοτάπητας ο οποίος μοιάζει να μην έχει βραχεί καν και κρατά σταθερό το αυτοκίνητο, ότι ταχύτητα κι αν αναπτύξει.

Στην εποχή μας και με δεδομένο το μεγάλο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων είναι τουλάχιστον εγκληματική η κατασκευή δρόμων, σαν αυτόν της πρώτης φωτογραφίας. Δρόμων που γίνονται ποτάμια όταν βρέχει, που παρουσιάζουν κατολισθητικά φαινόμενα και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών.

Αλλά θα μας πείτε με εκπτώσεις στις κατασκευές οδικών έργων της τάξης του 50% και 60% περιμένετε ποιότητα;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon