cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

«Η μπίζνα τέλος» στη Χρυσή

Επιστολή με αποδέκτη την Κομισιόν θα φέρει τέτοια πρόστιμα στην Ιεράπετρα που θα τινάξει το ταμείο της στον αέρα αν δεν τηρηθεί η νομοθεσία στην Χρυσή…

«Η μπίζνα τέλος» στη Χρυσή

Το διεμήνυσε ορθά κοφτά ο συντονιστής της επιτροπής του σχεδίου δράσης για τη Νήσο Χρυσή, Καλούστ Παραγκαμιάν, στο δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλατζάκη: όσο ο ίδιος βρίσκεται στη θέση αυτή η μπίζνα στο νησί, του οποίου η εικόνα από τη χρόνια αδιαφορία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, δεν θα συνεχιστεί.

Μάλιστα ο κ Παραγκαμιάν απειλεί κιόλας τον κ Καλατζάκη με μια επιστολή που έχει συντάξει προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την οποία δεν έχει στείλει ακόμα και δεν θα στείλει όσο τηρείται η νομοθεσία.

Του λέει κι άλλα σοβαρά, όπως το ότι γνωρίζει πολύ καλά τη βρωμιά που ανέδυε η διαχείριση του νησιού επί δεκαετίες και όντας σίγουρος για τις αντιδράσεις και τις πιέσεις που θα δεχθεί, όταν ανέλαβε τη θέση του συντονιστή, κάθισε κι έγραψε αυτή την επιστολή με αποδέκτη την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Βέβαια το περιεχόμενο της δεν το αποκαλύπτει αλλά υποθέτουμε πως θα φέρει τέτοια πρόστιμα στην Ιεράπετρα που θα τινάξει το ταμείο της στον αέρα, γιατί κακά τα ψέματα, μόνο προστασία που δεν είχε η Χρυσή τόσα χρόνια. Ήταν μόνο μια μηχανή που έκοβε χρήμα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon