cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Η υποκρισία Πολάκη και Σπίρτζη

Ζητούνται απαντήσεις για το νέο δρόμο – επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει λες και φτιάχτηκε από … λάσπη!!!

Η υποκρισία Πολάκη και Σπίρτζη
Πολάκης και Σπίρτζης

Αυτό μπορείς να το πεις και πολιτικό θράσος ή πολιτικό στρουθοκαμηλισμό. Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά να επισκέπτονται το Ηράκλειο σήμερα Πολάκης μαζί με Σπίρτζη και να μην βάζουν στην ατζέντα καν την περιοχή της Μεσαράς, την οποία υποτίθεται έθεταν σε πρώτη προτεραιότητα ως κυβέρνηση, θέτοντας ως παράλληλο στόχο τη διασύνδεση της με τον βορά μέσω ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να φτιάξει. 

Οι βουλευτές θα πάνε βέβαια στο Αρκαλοχώρι που δεν έπεσε από δική τους υπαιτιότητα, γιατί εκεί υπάρχει πεδίο για αντιπολιτευτικές κορώνες. Θα συναντήσουν Λαμπρινό και Αρναουτάκη, όπου τα πράγματα γενικά είναι χαλαρά και θα μιλήσουν επίσης με Φραγκάκη

Στο πλαίσιο της περιοδείας θα φθάσουν πολύ κοντά στη Μεσαρά, αλλά από τον … άλλο δρόμο, αφού θα συζητήσουν στον Πύργο στις 8.00 το βράδυ τις «προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, την οικονομία, την υγεία και την αγροκτηνοτροφική παραγωγή»

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο θα είχε να ακούσουμε τις προτάσεις του Σπίρτζη για την αποκατάσταση του νέου δρόμου Μεσαράς, αλλά και τις απαντήσεις του για το νέο δρόμο – επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει λες και φτιάχτηκε από … λάσπη. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon