cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Κασσελάκηδες και άλλες κρητικές οικογένειες…

Μητσοτάκηδες, Μπακογιάννηδες, Κεφαλογιάννηδες, Μαρκογιαννάκηδες, Βολουδάκηδες, Καρχιμάκηδες τώρα και… Κασσελάκηδες! Εσείς στην οικογένεια όλα καλά;

Κασσελάκηδες και άλλες κρητικές οικογένειες…

Εδώ που λέτε στην Κρήτη, έχουμε ένα θεματάκι με τις οικογένειες…

Μάλλον «κουμπωμένη» έχει την εκλογή του ο Βασίλης Κασσελάκης που είναι ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη (ο οποίος ήρθε για να πολεμήσει την οικογενειοκρατία). Αλλά είναι και γιος του πρώην βουλευτή Γιάννη Κασσελάκη, που ορκίστηκε βουλευτής για λίγους μήνες όταν πέθανε ο Μανούσος Βολουδάκης, εκείνος ο αείμνηστος που πρότεινε να στέλνουμε τους μετανάστες σε ακατοίκητα νησιά.

Ναι, με τη Νέα Δημοκρατία ήταν αυτοί, τι πρόβλημα υπάρχει; Τώρα όλη η οικογένεια που ψήφιζε ΝΔ, θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να βγει ευρωβουλευτής ο ξάδερφος. Δεν κολλάμε σε αυτά.

Ο μπαμπάς τώρα, Γιάννης Κασσελάκης πέρυσι στις εκλογές δεν εκλέχτηκε ξανά (κρίμα, θα είχαμε τον πατέρα βουλευτή ΝΔ και τον γιο υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ). Στη σταυροδοσία τον πέρασε η Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη, που είναι η χήρα του Μανούσου (που λέγαμε πριν ότι πέθανε) και έκριναν οι Χανιώτες ότι ήταν η καταλληλότερη για να καταλάβει τη βουλευτική έδρα του εκλιπόντος. Είναι και αδελφή εκείνου του Αμανατίδη από την ΕΡΓΟΣΕ που του βάλανε εγγύηση 600.000 για να μείνει ελεύθερος ενώ τώρα τον έβαλαν αφεντικό στην ΕΥΑΘ και αυξάνει τους λογαριασμούς νερού των Θεσσαλονικιών.

Για να γυρίσω όμως στα Χανιά, εκτός από τη Σέβη Βολουδάκη, οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΔ είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, κόρη του επιτίμου και αδελφή του πρωθυπουργού και ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ανιψιός του πρώην υπουργού Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Στο Ρέθυμνο έχουμε βουλευτή έναν Γιάννη Κεφαλογιάννη, ανιψιό του καταδικασμένου για υπόθαλψη εγκληματία για υπόθεση ναρκωτικών, πρώην υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και ξάδελφο της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη, κόρης του εκλιπόντος.

Στο Ηράκλειο έχουμε βουλευτή της ΝΔ τον Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη, ανιψιό του ευρωβουλευτή και πρώην υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη ενώ από το Λασίθι το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ κοσμεί ο Λευτέρης Καρχιμάκης, γιος του γνωστού (και μη εξαιρετέου) πρώην βουλευτή και υφυπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη.

Εσείς στην οικογένεια όλα καλά;  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon