cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Στα σκουπίδια της Ιστορίας

Η θέση των «ιστορικών βίντεο» της Ομάδας Αλήθειας είναι στα σκουπίδια της Ιστορίας και δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς…

Στα σκουπίδια της Ιστορίας

Είδατε το βίντεο;

Η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται πως δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο αλλά μόνο έξω από αυτό (κάπως περίπου σα να μιλάμε για αμφισβητούμενο πέναλτι). 

Ισχυρίζεται πως το ΚΚΕ χαρακτήριζε «προβοκάτορες» τους φοιτητές που έκαναν κατάληψη λες και έχει καμιά ανάγκη το ΚΚΕ να ανοίξει με αυτούς διάλογο, ακόμα και αν ήταν λανθασμένη η αρχική του εκτίμηση για την εξέγερση.

Ισχυρίζεται πως όταν μπήκε το τανκ ο στρατός άνοιγε δρόμο για να φύγουν με ασφάλεια οι φοιτητές!!!

Επαναφέρει μάλιστα την «πληροφορία» που είχε η Χούντα ότι «μέσα στο Πολυτεχνείο μεταφέρονταν πυροβόλα όπλα» ξανα-ξεπλένοντας έτσι, 49 χρόνια μετά, την εισβολή.

Επικαλείται δε τον εισαγγελέα Τσεβά, για να μας πει ότι μέσα στο Πολυτεχνείο είχαν μπει και άλλοι (όχι μόνο φοιτητές) και ότι από φοιτητική η κινητοποίηση είχε μετατραπεί σε… πολιτική.

Σιγά το νέο παιδιά. Ακριβώς επειδή μετατράπηκε σε πολιτική σας «τσούζει»  μέχρι και σήμερα και εσάς και κάθε μορφής εξουσία.

Όμως το ζήτημα είναι ποιος τα λέει αυτά…

  • Η προπαγάνδα της ΝΔ;
  • Σε αυτούς θα απαντήσουμε;
  • Μήπως στον Βορίδη που ήταν αρχηγός της ΕΠΕΝ, του κόμματος του Παπαδόπουλου;
  • Ή μήπως θα απαντήσουμε στις ιαχές του Αδ-όνειδος που περιφέρει ακόμα με καμάρι τη συστατική του επιστολή από τον Παττακό;

Το επίμαχο βίντεο καταλήγει με την υπόμνηση ότι μέσα στο Πολυτεχνείο κυμάτιζε μόνο η ελληνική σημαία. Σωστό είναι αυτό. Μόνο που δεν εννοούμε όλοι τα ίδια πράγματα με τις λέξεις «Ελλάδα» και «πατρίδα». Μόνο που ο «πατριωτισμός» έχει γίνει εδώ και αιώνες το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.  

Η θέση των «ιστορικών βίντεο» της Ομάδας Αλήθειας είναι στα σκουπίδια της Ιστορίας και δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς.

Ίσως η μόνη αξία τους είναι για την επιβεβαίωση του πόσο πολύ πονάει και θα πονάει κάθε χρόνο η συγκεκριμένη επέτειος.   

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon