cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Υπάρχουν και κάτι απόπειρες απάτης για πολύ γέλιο

Οι προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών μέσα από ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνουν έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι απατεώνες για πολλά γέλια…

Υπάρχουν και κάτι απόπειρες απάτης για πολύ γέλιο

Οι προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών μέσα από ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνουν έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ωστόσο, πέρα από τους επιτήδειους που βρίσκουν έξυπνους τρόπους να «αλαφρώσουν» τους λογαριασμούς του κόσμου υπάρχουν κι ορισμένοι που επιχειρούν απάτες για γέλια.

Ένα τέτοιο «μαργαριτάρι» βρήκαμε και παραθέτουμε παρακάτω.

 Έχει σταλεί από κάποια που δήθεν ονομάζεται Georgiana Adelina (σιγά μην χρησιμοποιούσε το πραγματικό της όνομα) ενώ στο τέλος υπογράφει με άλλο όνομα ως Κυρία Κρισταλίνα.

Γράφει λοιπόν σε e-mail που έστειλε σε Ηρακλειώτισσα:

«Προσοχή: Δικαιούχος Ταμείου,

Σας έστειλα αυτό το γράμμα πριν από ένα μήνα, αλλά δεν είχα νέα, δεν είμαι σίγουρη αν το πήρατε, και γι’ αυτό το ξαναλέω, Πρώτον, είμαι η κυρία Kristalina Georgieva, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Πράγματι, εξετάσαμε όλα τα εμπόδια και τα προβλήματα που περιβάλλουν την ανολοκλήρωτη συναλλαγή σας και την αδυναμία σας να ανταποκριθείτε στις χρεώσεις μεταφοράς που επιβάλλονται σε βάρος σας, για τις προηγούμενες επιλογές μεταφοράς, δείτε τον ιστότοπό μας για επιβεβαίωσή σας www.imf.org

Είμαστε το Διοικητικό Συμβούλιο, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) Ουάσιγκτον, DC σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και ορισμένες άλλες σχετικές Ερευνητικές Υπηρεσίες εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. διέταξε τη Μονάδα Εμβασμάτων Πληρωμών στο Εξωτερικό, United Bank of Africa Lome Togo να σας εκδώσει μια κάρτα VISA, όπου θα μεταφορτωθεί το κεφάλαιό σας 1,5 εκατομμύριο $, για περαιτέρω ανάληψη του κεφαλαίου σας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, ανακαλύψαμε με απογοήτευση ότι η πληρωμή σας έχει καθυστερήσει άσκοπα από διεφθαρμένους αξιωματούχους της Τράπεζας που Προσπαθούν να ανατρέψουν τα χρήματά σας στους ιδιωτικούς τους λογαριασμούς.

Και σήμερα σας ειδοποιούμε ότι το κεφάλαιό σας έχει πιστωθεί στην κάρτα VISA από την UBA Bank και είναι επίσης έτοιμο για παράδοση. Τώρα επικοινωνήστε με τη βοήθεια της UBA Bank κ. Tony Elumelu Email ([email protected])

Στείλτε της τις παρακάτω πληροφορίες για την παράδοση της διαπιστευμένης κάρτας VISA ATM στη διεύθυνσή σας.

Το πλήρες όνομά σας=======================

Η χώρα καταγωγής σας=================

Η διεύθυνση του σπιτιού σας ===================

Ο αριθμός τηλεφώνου σας ===================

 Με εκτίμηση

Κυρία Κρισταλίνα»

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon