cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Αφήστε τα λόγια και προχωρήστε σε πράξεις ΤΩΡΑ

Ωραίες οι δηλώσεις και οι… ανακοινωσούλες από την κυβέρνηση αλλά μήπως και να τιμωρηθούν οι πάροχοι που παραπλανούν τους πολίτες για τις δήθεν εκπτώσεις στις χρεώσεις ρεύματος;

Αφήστε τα λόγια και προχωρήστε σε πράξεις ΤΩΡΑ

Βγήκε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και κατήγγειλε φαινόμενα παραπλανητικών διαφημίσεων παρόχων ενέργειας, οι οποίοι φέρονται ψευδώς να χορηγούν εκπτώσεις στις χρεώσεις ρεύματος, αποσιωπώντας ότι αυτές δεν είναι άλλο από τις επιδοτήσεις που δίνει η πολιτεία και όχι «εκπτώσεις» που χορηγούν οι ίδιες.

Την ίδια ώρα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας δήλωσε πως δεν θα επιτρέψουν φαινόμενα αισχροκέρδειας και παραπλάνησης των καταναλωτών, θα τους προστατέψουν, δεν θα ανεχθούν καταχρηστικές συμπεριφορές από κανέναν και ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.

Ωραίες οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις αλλά δε λύνουν το πρόβλημα.

Τιμωρία εδώ και τώρα χρειάζεται για να καταλάβουν οι πάροχοι πως  δεν δραστηριοποιούνται σε μια χώρα “Μπανανία” ώστε να κάνουν ότι θέλουν.

Και λέμε εδώ και τώρα γιατί αρκετός χρόνος χρειάστηκε για να πάρει τα όποια μέτρα-ασπιρίνες η κυβέρνηση, πράγμα που άδειασε τα ταμεία των νοικοκυριών από χρήματα που δεν θα τους επιστραφούν ποτέ.

Αν αφήσουν τους παρόχους μερικούς μήνες ακόμα να παραπλανούν για να προσελκύουν νέους πελάτες η ζημιά για τους καταναλωτές θα είναι μεγάλη ενώ θα αποδειχθεί ότι ισχύει αυτό που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης χρεώνουν στην Κυβέρνηση, ότι δηλαδή λειτουργεί έτσι ώστε να έχουν υπερκέρδη τα καρτέλ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας κι όχι για να ανακουφιστούν οι πολίτες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon