cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Αφού εξευτελίσαμε εκπτώσεις και προσφορές τώρα κάναμε το ίδιο και με την Βlack Friday

Λέμε για εκπτώσεις και οι τιμές δεν κατεβαίνουν, λέμε για προσφορές και οι τιμές δεν διαφέρουν από πριν, λέμε για Βlack Friday και οι υπερτιμολογήσεις για να φανεί μετά πως έπεσε η τιμή πάνε σύννεφο…

Αφού εξευτελίσαμε εκπτώσεις και προσφορές τώρα κάναμε το ίδιο και με την Βlack Friday

Σε όλο τον κόσμο παλιοί θεσμοί, όπως οι εκπτώσεις και οι προσφορές, αλλά και νεώτεροι όπως το περίφημο Βlack Friday, λειτουργούν άψογα και κάνουν αυτό που πραγματικά περιμένει ο καταναλωτής οδηγώντας τον, δίχως δεύτερη σκέψη, στα καταστήματα, όπου μάλιστα στήνεται για ώρες ώστε να κάνει τις αγορές του.

Στην Ελλάδα πως τα έχουμε καταφέρει και έχουμε εξευτελίσει όσους τους παραπάνω θεσμούς είναι θέμα που πρέπει να δουν οι ειδικοί.

Λέμε για εκπτώσεις και οι τιμές δεν κατεβαίνουν, λέμε για προσφορές και οι τιμές δεν διαφέρουν από πριν, λέμε για Βlack Friday και οι υπερτιμολογήσεις για να φανεί μετά πως έπεσε η τιμή πάνε σύννεφο.

Αφήστε που για να έχει νόημα η τελευταία πρέπει να γίνεται μια μέρα, εξάλλου το λέει και το όνομα της, δεν λέει Black Fridays. Όμως εμείς την τεντώνουμε σε δυο βδομάδες και στο καπάκι βάλαμε και τη Cyber Monday λες και οι μέρες που προηγήθηκαν δεν ήταν αρκετές.

Λόγω οικονομικής κρίσης το μέτρο έχει χαθεί στην αγορά και δυστυχώς οι έμποροι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ακριβώς λόγω οικονομικής κρίσης, για να γεμίσουν πραγματικά τα ταμεία τους, πρέπει να δείχνουν συνέπεια και να κάνουν σωστή διαχείριση εκπτώσεων και προσφορών.

Μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην αγορά και ο καθένας θα πάρει το μερίδιο που του αναλογεί χωρίς να μαζεύεται όλο το χρήμα στα χέρια λίγων και συνήθως όχι Ελλήνων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon