cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Διαφωνείς με τον τεκμαρτό φόρο που σου βάζουν; Πάρε έλεγχο 5ετίας για να μάθεις

Δημοκρατικά πράματα: Αμφισβητείς τον τεκμαρτό φόρο που σου επιβάλλαμε; Τον πληρώνεις όλο, ως έχει, και μετά σε περνάμε από κόσκινο για να μάθεις να σηκώνεις ανάστημα!!!

Διαφωνείς με τον τεκμαρτό φόρο που σου βάζουν; Πάρε έλεγχο 5ετίας για να μάθεις

Αυτό θα ζήσουν μετά το Πάσχα οι επαγγελματίες που θα αμφισβητήσουν τον τεκμαρτό φόρο που θα τους επιβληθεί με τις φορολογικές δηλώσεις.

Όσοι υποβάλουν αίτημα αμφισβήτησης, θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν το φόρο που θα τους έχει προσδιοριστεί και στη συνεχεία να υποβάλουν ψηφιακά, σε ειδική πλατφόρμα, το αίτημα για εκ νέου έλεγχο και προσδιορισμό του φόρου.

Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ο έλεγχος δεν θα περιοριστεί στη χρήση του 2023. Μπορεί να επεκταθεί και στην προηγούμενη πενταετία, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν σύζυγοι και παιδιά.

Θα ζητηθούν, δε, από τον επαγγελματία αναλυτικά στοιχεία για την περιουσιακή εικόνα και τις συνθήκες διαβίωσης του ίδιου, της συζύγου και των προστατευόμενων μελών του, αλλά και θα ερευνηθούν τα υπόλοιπα εισοδήματα που έχει δηλώσει ο φορολογούμενος από κάθε πηγή ή αιτία όπως ενοίκια, μερίσματα, τόκοι, χρηματικές γονικές παροχές, δωρεές κλπ.

Έτσι για να μάθουν αυτοί που φοβήθηκαν τον Κατρούγκαλο πως υπάρχουν και χειρότεροι μπαμπούλες…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon