cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Καλά τα πρόστιμα για την ακρίβεια αλλά τα εισπράττουν κιόλας;

Πρόστιμο που δεν μπαίνει στα δημόσια ταμεία δεν είναι πρόστιμο αλλά κοροϊδία του Έλληνα καταναλωτή και ψηφοφόρου…

Καλά τα πρόστιμα για την ακρίβεια αλλά τα εισπράττουν κιόλας;

Πρώτη είδηση και πάλι το νέο πρόστιμο μαμούθ των 561.000 ευρώ σε εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων, για παράβαση του νόμου σχετικά με την περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας.

Με καμάρι βγήκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και δήλωσε πως «Ό,τι λέμε, το εννοούμε» κι αφού αυτή η εταιρεία βρέθηκε με 9 κωδικούς προϊόντων και αισχροκερδεί της έριξαν την καμπάνα.

Αλήθεια θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον το να δούμε κάποια στιγμή τον υπουργό να βγαίνει και να μας αποδεικνύει πως τα εισπράττει κιόλας.

Γιατί πρόστιμο που δεν μπαίνει στα δημόσια ταμεία δεν είναι πρόστιμο αλλά κοροϊδία του έλληνα καταναλωτή και ψηφοφόρου.

Ας μας απαριθμήσει λοιπόν μέχρι σήμερα στον πόλεμο ενάντια στην ακρίβεια ποια είναι τα λάφυρα του, έχει κάνει έστω ένα ευρώ προστίμου ταμείο;

Εμείς έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλλουμε σε μια αγορά σαν την ελληνική που λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί και μια κυβέρνηση που την εξαπάτηση και το μαύρο άσπρο το χει κάνει διδακτορικό.

Α και να μην ξεχάσουμε και τις εταιρείες καυσίμων… εκεί θα δούμε κανένα πρόστιμο ή θα την πληρώνουν μόνο οι πρατηριούχοι;

Ενημερωτικά, στις 15 Ιανουαρίου η μέση τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα ήταν 1,82 ευρώ, όταν στην Κύπρο που προμηθεύεται καύσιμα από τα ελληνικά διυλιστήρια ήταν 1,34 ευρώ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon