cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

«Λαυράκια» κοροϊδίας βγάζουν ήδη οι καταναλωτές από την επερχόμενη Black Friday

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν οι διαφημίσεις των εταιριών για τις… “φοβερές” προσφορές Black Friday. Δεν είναι όμως εποχές, με τόσες υποχρεώσεις που μας κυνηγούν, να επιτρέπουμε να μας ξεγελούν κι από πάνω…

«Λαυράκια» κοροϊδίας βγάζουν ήδη οι καταναλωτές από την επερχόμενη Black Friday

Νωρίς νωρίς και σίγουρα πολύ πριν την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί ξεκίνησαν οι μεγάλες εταιρείες τις διαφημίσεις για προσφορές στο πλαίσιο της περίφημης Black Friday.

Ειδικά οι εταιρείες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών πήραν φόρα 12 ολόκληρες μέρες πριν από την ημέρα προσφορών, την 25η Νοεμβρίου, μάλλον για να προλάβουν το μουντιάλ που ξεκινά και να ξεπουλήσουν τις τηλεοράσεις και λοιπά γκατζετάκια.

Μαζί με αυτούς όμως ξεκίνησαν να το ψάχνουν και οι πλέον παρατηρητικοί καταναλωτές που για μια ακόμα φορά διαπιστώνουν πως κάποιοι πάνε να τους πιάσουν κότσους.

Σε κάθε περίπτωση οι προσφορές Black Friday που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, συγκρινόμενες μ’ εκείνες του εξωτερικού, είναι για γέλια.

Και πέρα από μικρές έως και εντελώς ασήμαντες προσφορές κρύβουν συχνά και εξαπατήσεις των καταναλωτών γι αυτό όλοι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Να το ψάχνουμε και να συγκρίνουμε τιμές.

Δεν είναι εποχές με τόσες υποχρεώσεις που μας κυνηγούν να επιτρέπουμε να μας ξεγελούν κι από πάνω.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon