cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

«Πάμε κι όπου βγει» και στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτές τις πολιτικές του «πάμε κι όπου βγει» στηρίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων, ας μη γκρινιάζει μετά αν το «ταξίδι» καταλήγει… στα «βράχια»!!!

«Πάμε κι όπου βγει» και στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Οικονομία να κάνετε από τώρα για να έχετε να πληρώσετε από τον Οκτώβρη τους τεράστιους λογαριασμούς ρεύματος που θα σας έρχονται.

Ήδη οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας χτυπούν καμπάνες λέγοντας πως υπάρχει νομοθετικό κενό στις προτάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων για τον τρόπο επαναφοράς της ρήτρας αναπροσαρμογής από την 1η Οκτωβρίου.

Η ΔΕΗ έχει ενημερώσει πως η πρόταση της ΡΑΑΕΥ να αναγγείλουν οι πάροχοι στις 31 Ιουλίου την τιμή βάσης για τη λειτουργία της ρήτρας αναπροσαρμογής από την 1η Οκτωβρίου μπορεί να πυροδοτήσει τον κίνδυνο μεγάλων αυξήσεων αφού μεσολαβεί ένα διάστημα δύο μηνών με αβέβαιη την πορεία των τιμών ενέργειας, χωρίς να υπολογίζεται η σύγχυση που θα πάθουν οι καταναλωτές όταν δουν τους νέους λογαριασμούς τους.

Φυσικά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες για τον κ. Μητσοτάκη και εκείνους που θήτευσαν την προηγούμενη τετραετία στο Υπουργείο Ενέργειας, εξάλλου, τώρα έχουν πιάσει στις εκλογές και ποσοστά που τους κάνουν παντοδύναμους.

Οπότε, σιγά μην ασχοληθούν με τους λογαριασμούς ρεύματος και τις επικείμενες αυξήσεις τους. Και αν το δει κανείς το θέμα με ψυχρή λογική δίκιο έχουν.

Αυτές τις πολιτικές του «πάμε κι όπου βγει» στηρίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων, ας μη γκρινιάζει μετά αν το «ταξίδι» καταλήγει… στα «βράχια».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon