cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Θέλουν τις καταγγελίες για πλαστές αποδείξεις αλλά η αμοιβή μένει στο περίμενε

Έβαλε στο τρυπάκι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τους πολίτες να της καταγγέλλουν πλαστές αποδείξεις έναντι αμοιβής και μετά τους «κρέμασε»…

Θέλουν τις καταγγελίες για πλαστές αποδείξεις αλλά η αμοιβή μένει στο περίμενε

Μέχρι σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί οι εξαγγελίες που έλεγαν για ειδική νομοθετική ρύθμιση που θα όριζε το είδος και το ύψος της αμοιβής.

Όμως οι καταγγελίες γίνονται κανονικά αφού με περισσή σπουδή έφτιαξαν τη σχετική εφαρμογή, μέσω της οποίας σκανάρουν και «καρφώνουν» οι καταναλωτές τις επιχειρήσεις που κάνουν το λάθος άλλα να εμφανίζουν στο χαρτάκι που δίνουν για προϊόντα και υπηρεσίες τους κι άλλα στο σύστημα της ΑΑΔΕ.

Μάλιστα η εφαρμογή λειτουργεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά για να μη μένουν εκτός τα εκατομμύρια των επισκεπτών στη χώρα μας που ευκολότερα ίσως θα μπορούσαν να πέσουν θύματα.

Μάντεις δεν είμαστε αλλά αν δεν πέσει το χρήμα που έταξαν σύντομα η ΑΑΔΕ θα χάσει τους ερασιτέχνες φοροελεγκτές της αφού το επίπεδο φορολογικής συνείδησης στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό και ουδείς επιθυμεί χωρίς αντίτιμο να βοηθήσει το Κράτος να γεμίσει τα ταμεία του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon