cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Δηλώνει “ντροπή”, χειροκρότησε όμως!!!

Ιστορική ντροπή η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, μια χαρά τον χειροκρότησε τον Ζελένσκι.

Δηλώνει “ντροπή”, χειροκρότησε όμως!!!

Βέβαια, ούτε οι μισοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραβρέθηκαν στην ομιλία. Ελάχιστοι ήταν κι αυτοί που χειροκρότησαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας, αλλά και μόλις αυτή ξεκίνησε. Είδαμε τον Αλέξη Τσίπρα και την Ολγα Γεροβασίλη που ήταν στα πρώτα έδρανα να χειροκροτούν. Στην αίθουσα του Κοινοβουλίου ήταν Τσίπρας, Γεροβασίλη, Συρμαλενιος, Σαντορινιος, Βουτσης, Αμανατίδης, Τριανταφυλλιδης, Καφαντάρη, Νοτοπουλου, Βαρεμενος.

Ο Νίκος Φίλης αποχώρησε λέγοντας: «Τι είναι αυτά τα πράγματα!», αναφερόμενος στην εμφάνιση Ελληνοουκρανού του τάγματος Αζόφ που πολεμά στη Μαριούπολη στο πλευρό του Ζελένσκι.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης αποχώρησε άμεσα από την αίθουσα μόλις έγινε αντιληπτό πως μέλη του Τάγματος Αζόφ πήραν τον λόγο. Το ΜέΡΑ25 είναι αλληλέγγυο στον Ουκρανικό Λαό, όχι στο ναζιστικό Τάγμα Αζόφ!

«Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟικού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟικές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο Τwitter.

«Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο ΠΘ. Μίλησε για ιστορική ημέρα αλλά είναι ιστορική ντροπή. Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αν αισθάνεται όμως τόση ντροπή γιατί δεν κάνει και μια πρόταση μομφής στον ΠτΒ κ. Τασούλα; Αλλιώς μιλάμε για “τείχος της Δημοκρατίας” μόνο στα… λόγια. Ίσως όμως να χρειάζονται και οι… πράξεις!!!

  • Αλήθεια, ΠτΒ και Κυβέρνηση γνώριζαν ότι θα εμφανιζόταν και οι “μαχητές” του φασιστικού τάγματος Αζόφ στην Βουλή; Η απλά θα δηλώσουν πως τους… εξαπάτησε ο… ηθοποιός και όλα μέλι – γάλα;

Απλά σκεφτείτε πως τους… “έκραξε” ακόμα και ο Σαμαράς!!! Που δεν τον λές και… τέρμα “αριστερό”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon