cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αλήθεια μπορείτε να τους κοιτάζετε στα μάτια;

Έχουν καταλάβει μέχρι και στην Ευρώπη τι συνέβη στα Τέμπη και ποιους αγγίζουν οι ευθύνες αλλά στην Ελλάδα η στάχτη στα μάτια όλων πάει σύννεφο. Και δεν περισσεύει μόνο η στάχτη αλλά και το θράσος Μητσοτάκη…

Αλήθεια μπορείτε να τους κοιτάζετε στα μάτια;

Βγήκε στο βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός την Πέμπτη και με τη σιγουριά του 41% στην τσέπη και την βοήθεια του ακροδεξιού βουλευτή προσπάθησε ματαίως να πείσει πως δεν υπάρχει συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών.

Είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους συγγενείς των θυμάτων: «Δεν έγινε καμία συγκάλυψη. Σας κοιτώ στα μάτια και σας το λέω… Ζήτησα συγνώμη εξ ονόματος όλων όσοι κυβέρνησαν… Στα Τέμπη συγκρούστηκε μετωπικά η πατρίδα μας με τον κακό της εαυτό και εκείνο το βράδυ, διαχρονικά κενά του κράτους συνάντησαν το ανθρώπινο λάθος. Αυτά λέω και σήμερα».

Αλήθεια κ Μητσοτάκη κοιτάτε στα μάτια τους χαροκαμένους γονείς;

Και γιατί αφού δεν έγινε συγκάλυψη δεν αφήνετε το βουλευτή σας και πρώην υπουργό του γνωστού «τζακιού» να δικαστεί ως απλός θνητός κι αν είναι αθώος να καθαρίσει το όνομα του αλλά αντίθετα τον καλύπτεται πίσω από βουλευτικές ασυλίες;

Γιατί η Δικαιοσύνη φοβάται και δεν τολμά να συμπεριλάβει το όνομα του στους κατηγορούμενους;

Και για ποια διαχρονικά κενά του κράτους μιλήσατε; Ξεχάσατε από τη Μεταπολίτευση και μετά ποιοι μας κυβερνούσαν διαδοχικά;

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με ένα διάλειμμα 4,5 ετών ο ΣΥΡΙΖΑ, που φορτώθηκε τις αμαρτίες των άλλων δυο, κυβέρνησαν τη χώρα και η τραγωδία συνέβη επί των ημερών σας.

Κι επειδή τα κόμματα έχουν συνέχεια η ΝΔ του παρελθόντος είναι η ίδια με τη ΝΔ του σήμερα με άλλο πρόσωπο στο τιμόνι της οπότε ποιος έχει ευθύνες;

Έχουν καταλάβει μέχρι και στην Ευρώπη τι συνέβη στα Τέμπη και ποιους αγγίζουν οι ευθύνες αλλά στην Ελλάδα η στάχτη στα μάτια όλων πάει σύννεφο.

Και δεν περισσεύει μόνο η στάχτη αλλά και το θράσος γι αυτό ο Μητσοτάκης είπε από το βήμα της Βουλής και το εξής ωραίο:

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο. Τον κυβερνά ο κυρίαρχος λαός με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του. Και αν νομίζουν κάποιοι ότι όλα είναι εξαγοράσιμα, είναι βαθειά νυχτωμένοι. Αν κάποιος εκδότης, μεγαλοεπιχειρηματίας έχει πολιτικές βλέψεις, ας εμφανιστεί ο ίδιος στην πολιτική αρένα. Όχι μέσω πληρεξουσίων».

Κυρίαρχος λαός που δεν μπορεί να αποφασίσει ελεύθερα, γιατί η προπαγάνδα που του παρουσιάζει το μαύρο άσπρο έχει κυριαρχήσει στην πλειοψηφία των ΜΜΕ, δεν υπάρχει.

Για τα περί εξαγοράς να θυμίσουμε τις διάφορες λίστες λόγω κορωνοϊού, ουκρανικού πολέμου κτλ που μοίραζαν αφειδώς χρήμα.

Για τον μεγαλοεπιχειρηματία τέλος γελάμε δυνατά στη χώρα όπου κυβερνά η ΤΕΡΝΑ.

γραφικό εικόνας by Jo Di

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon