cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ανακαινίζουν τα ντουβάρια των νοσοκομείων αλλά τα αφήνουν χωρίς προσωπικό. Τέλειο;

Αντί να ντραπούν που είχαν εγκαταλείψει το Τζάνειο νοσοκομείο τόσες δεκαετίες πήγαν να φωτογραφηθούν και να καμαρώσουν τα ανακαινισμένα ντουβάρια…

Ανακαινίζουν τα ντουβάρια των νοσοκομείων αλλά τα αφήνουν χωρίς προσωπικό. Τέλειο;

Γι αυτούς τα ντουβάρια έχουν πιο πολύ αξία από τους ανθρώπους και δε χάνουν ευκαιρία να μας το δείξουν.

Ανακαίνισαν, λέει, το Τζάνειο νοσοκομείο, πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια, κι αντί να ντραπούν που το είχαν εγκαταλείψει τόσες δεκαετίες (εξάλλου εναλλάξ κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) το παρουσίασαν και ως μεγάλη επιτυχία!!!

Έγινε πρωτοσέλιδο, οι φωτογραφίες με τον πασίχαρο Πρωθυπουργό μας και τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη έδωσαν και πήραν όπως και οι δηλώσεις ικανοποίησης για το μεγάλο επίτευγμα με… πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Για τα χάλια των άλλων νοσοκομείων όμως ούτε κουβέντα. Κι είναι πολλά αυτά που υποφέρουν, κι όχι επειδή τους λείπει μόνο η ανακαίνιση αλλά γιατί τους λείπει το προσωπικό και όσοι εργάζονται ξεπερνούν τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες.

Εργάζονται χωρίς άδειες και ρεπό και στο τέλος βλέποντας πως τίποτα δεν διορθώνονται παραιτούνται και εγκαταλείπουν τη χώρα αναζητώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας αλλού.

Γι αυτά θα βρουν το θάρρος κάποτε να αναγνωρίσουν την αποτυχία τους ή θα συνεχίσουν να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon