cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Απάντηση Κασσελάκη για όσους φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές – Τη δική του απάντηση σχετικά με τις αποχωρήσεις του τελευταίου διαστήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα των ΜΜΕ

Απάντηση Κασσελάκη για όσους φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για «προπαγάνδα των ΜΜΕ» και αντέτεινε πως «το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος»

Νωρίτερα, την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησαν 86 μέλη από τρεις οργανώσεις στην Αττική

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο. Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.

Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές. Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο https://isyriza.gr . Πάμε μπροστά!», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Κασσελάκη

Τις αποχωρήσεις τους νωρίτερα ανακοίνωσαν μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Βόρεια Αθήνα. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν πως θα ενταχθούν στο νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζεται από τα κορυφαία στελέχη που έχουν αποχωρήσει. Το κείμενο αποχώρησης υπογράφουν 86 μέλη του Βόρειου Τομέα.

Στο κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης και η ηγετική ομάδα οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο να γίνει ένα σε ένα ασπόνδυλο, θολό, λαϊκίστικο και αρχηγικό μόρφωμα.

Επίσης το Σάββατο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλαν την παραίτηση τους από το όργανο 37 μέλη σε σύνολο 51 μελών.

Μάλιστα, με ανακοίνωση δήλωσαν την αποχώρησή τους από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο γραμματέας και άλλα 31 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου. Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση απομάκρυνσης της Νεολαίας Ηρακλείου και Ρεθύμνου από το κόμμα.

Το πρωί της Δευτέρας 50 πανεπιστημιακοί, μέλη της αντίστοιχης οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon