cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αυτή η φωνή πρέπει να μείνει στην Βουλή

Το να υπάρξει μια δυναμική, μαχητική και πραγματικά αριστερή αντιπολίτευση μέχρι χθες ήταν σημαντικό και χρήσιμο. Σήμερα είναι πια απαραίτητο απέναντι στην δεξιά – ακροδεξιά λαίλαπα που έρχεται….

Αυτή η φωνή πρέπει να μείνει στην Βουλή

Δεν είμαι από αυτούς που επιχαίρουν για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δυστυχώς είναι ήττα για ολόκληρη την Αριστερά και εν τέλει για όλη την κοινωνία. Είναι η συνέχεια του συμβιβασμού του 2015 και αφήνει τεράστια κομμάτια της κοινωνίας έκθετα απέναντι στην αυτοδυναμία (παντοδυναμία στην ουσία) της ΝΔ και της Μητσοτάκης Α.Ε.

Το να υπάρξει μια δυναμική, μαχητική και πραγματικά αριστερή αντιπολίτευση μέχρι χθες ήταν σημαντικό και χρήσιμο. Σήμερα είναι πια απαραίτητο απέναντι στην δεξιά – ακροδεξιά λαίλαπα που έρχεται. Για ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης ακόμα και αν το ίδιο επιλέγει (παραδόξως;) να ψηφίζει τον δυνάστη του.

Η εν δυνάμει κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, να γίνονται ενοχλητικοί για την ολιγαρχία, να στέκονται στο πλευρό όσων αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους, για τη ζωή τους, για την προστασία του περιβάλλοντος και για ένα καλύτερο αύριο.

Για αυτούς τους λόγους ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.

Υ.Γ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού Ηρακλείου που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη. Υπόσχομαι να τιμήσω την επιλογή τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon