cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Βγαίνει κι από πάνω ο Μαραβέγιας

Σοβαρά τώρα όλο αυτό δεν είναι σκάνδαλο; Ή μήπως επειδή δεν έγινε ΑΚΟΜΑ η εκταμίευση παραγράφεται ως πρακτική αρίστου και πάμε παρακάτω;

Βγαίνει κι από πάνω ο Μαραβέγιας

Βγαίνει κι από πάνω ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας, και απειλεί με μηνύσεις στον Παύλο Πολάκη που έβγαλε στη φόρα το ότι ο εκπρόσωπος των Βολιωτών στη Βουλή υπέβαλε φάκελο στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να χρηματοδοτηθεί από τον Αναπτυξιακό Νόμο για επένδυση 11 εκ. ευρώ που αφορά στην δημιουργία κέντρου αποκατάστασης.

Με βάση την καταγγελία Πολάκη, ο Μαραβέγιας σύστησε στο όνομα της γυναίκας του, που είναι ασφαλίστρια, μονοπρόσωπη ΙΚΕ με κεφάλαιο 5.000 ευρώ, εγκρίθηκε η επένδυση με ποσό επιχορήγησης 4.252.254 ευρώ με τα υπόλοιπα, περίπου 6.750.000, να έπρεπε, με βάση τον αναπτυξιακό νόμο, να προέρχονται είτε από ίδια κεφάλαια είτε από τραπεζικό δάνειο.

Κι αυτό ενώ στο πόθεν έσχες του ο βουλευτής εμφανίζει μαζί με τη γυναίκα του τραπεζικές καταθέσεις περίπου 37.000 ευρώ και οφειλές προς τράπεζες ύψους 292.000 ευρώ!

Κι ως απάντηση ο Μαραβέγιας  μας λέει πως η γυναίκα του η ασφαλίστρια ασχολείται με το επιχειρείν από το 2010 και το τελευταίο διάστημα αποφάσισε (όλως τυχαίως) να επεκτείνει τη δραστηριότητά της, στον τομέα της υγείας (γιατρός ο κ. Μαραβέγιας) φτιάχνοντας κέντρο αποκατάστασης.

Μάλιστα ο βουλευτής εγκαλεί τον κ. Πολάκη λέγοντας μεταξύ άλλων πως «το νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα βρίσκεται ακόμη επί χάρτου»… ακόμα, προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιεί.

Και ερχόμαστε εμείς οι αφελείς πολίτες της «μπανανίας» και ρωτάμε ποιος σώφρον και μη έχων πλάτες υπουργών και τραπεζών θα έμπαινε σε διαδικασία επένδυσης με ποσό 11 εκ ευρώ όταν τα διαθέσιμα του είναι κάτω από 40.000 και τα δάνεια του στο Θεό;

Σοβαρά τώρα όλο αυτό δεν είναι σκάνδαλο; ή μήπως επειδή δεν έγινε ΑΚΟΜΑ η εκταμίευση παραγράφεται ως πρακτική αρίστου και πάμε παρακάτω;

Και βέβαια μην περιμένετε να δείτε αυτό το θέμα ως ρεπορτάζ σε κάποιο από τα κεντρικά μεγάλα ΜΜΕ, δεν είναι δα και ο Πολάκης που καπνίζει για να του αφιερώσουν έστω δυο γραμμές.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon