cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί αναζητούν τα τρολ

Ζούμε σε μια χώρα με άπειρα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι όμως βλέπουμε τα ΜΜΕ να τα απασχολούν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό μας το παρουσιάζουν και ως δημοσιογραφία…

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί αναζητούν τα τρολ

Τώρα σοβαρά τα αθηναϊκά ΜΜΕ, που αναζητούν να ξεσκεπάσουν τα δήθεν τρολ που υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και το νέο αρχηγό του, έχουν επαφή με τη λογική ή τα εκατομμύρια Πέτσα και Μπρατάκου τους έχουν κάνει να χάσουν το μυαλό τους;

Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι με τη στοιχειώδη νοημοσύνη να θεωρούν πως λογαριασμοί στα social media, όπως αυτός της «Πεν Νταλαούρα», ότι κι αν γράφουν, όσο συχνά κι αν γράφουν, όσο προπαγανδιστικά κι αν είναι αυτά που γράφουν, έχουν την ικανότητα και την ισχύ να επηρεάσουν εκλογικά αποτελέσματα.

Αν είχαν τέτοια δύναμη τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση μετά από τη μεγάλη ήττα που υπέστη στις εθνικές εκλογές, ούτε ο Τσίπρας θα είχε πάει στο σπίτι του.

Ίσα ίσα που ο ΣΥΡΙΖΑ, όσα «τρολ» κι αν τον στηρίζουν, ήταν εκείνος που χειρίστηκε χειρότερα απ όλους και με λιγότερη άνεση την επικοινωνία του με το ευρύ κοινό κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην ήττα.

Δεν υπήρξε και δεν είναι, κι αυτό φαίνεται εντονότερα τώρα, ένα κόμμα ενωμένο ώστε να μπορεί τα άπειρα λάθη που έκανε η ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια να τα εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά.

Σε αντίθεση βέβαια με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν τολμούσε καν απλός πολίτης να βγει στα social media και να καυτηριάσει κάτι από τα πολλά αντιλαϊκά μέτρα και τα τεράστια λάθη της κι εμφανιζόταν μπροστά του ολόκληρος στρατός οπαδών του κυβερνώντος κόμματος για να τον ψέξει.

Δεν συζητάμε καν για την προπαγάνδα καναλιών και μεγαλοδημοσιογράφων που έπαιρναν και συνεχίζουν να παίρνουν γραμμή κατευθείαν από τα γραφεία της ΝΔ για το τι θα πουν.

Ζούμε σε μια χώρα με άπειρα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι όμως βλέπουμε τα αθηνοκεντρικά ΜΜΕ να τα απασχολούν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι η ακρίβεια, η ανέχεια, οι παρακολουθήσεις που μπορούν να γίνονται ακόμα και σ’ εμάς, η κατάπτυστη στάση της χώρας μας στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, στον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστίνης.

Κι όλο αυτό κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι δημοσιογραφία και μάλιστα χρήζουσα επιχορηγήσεων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon