cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Έδωσε μάθημα επικοινωνίας και ελπίδα

Μάθημα στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι μόνο έδωσε τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης για το πώς πρέπει να κινηθούν από δω και πέρα ώστε να κερδίσουν ξανά τον Έλληνα ψηφοφόρο…

Έδωσε μάθημα επικοινωνίας και ελπίδα

Χωρίς ξύλινο λόγο, χωρίς αναλύσεις επί αναλύσεων, εμφανίζοντας μια ειλικρινή εικόνα προς τον κόσμο, χωρίς να διστάζει να παραδεχθεί ακόμα και πως δεν είναι ο φωτεινός παντογνώστης και έχει ακόμα πράγματα να μάθει για να μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Αυτά, μαζί με το γεγονός του ότι είναι άφθαρτος στην πολιτική, δεν κυβέρνησε με το ΣΥΡΙΖΑ κι άρα δεν έχουν να του καταλογίσουν ευθύνες ούτε για μνημόνια ούτε και για όχι που έγιναν ναι, του έδωσαν ένα σαφές προβάδισμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Είναι ο τέλειος αρχηγός για ένα Κόμμα που θέλει να διεκδικήσει εξουσία σε λίγα χρόνια;

Σίγουρα όχι ακόμα, έχει μακρύ και δύσκολο δρόμο να διαβεί, όμως έκανε μια καλή αρχή και πολλά υποσχόμενη.

Κυρίως όμως φάνηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα πως έδωσε ελπίδα στα απογοητευμένα στελέχη του Κόμματος πως δεν χάθηκε η παρτίδα.

Εξάλλου μην πάμε μακριά, πρίν από κάμποσα χρόνια ποιος μπορούσε να φανταστεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γινόταν πρωθυπουργός όταν δεν έχαιρε καν εκτίμησης ούτε καν μέσα στο ίδιο του το Κόμμα.

Κι όμως τα κατάφερε γιατί έπιασε το νόημα, ότι όλα τελικά, μέσα σε ένα κόσμο κυριαρχίας του διαδικτύου και της εικόνας, είναι θέμα σωστής επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon