cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

«Είμαστε μια ωραία… ατμόσφαιρα» προεκλογικά

Διαρκώς πυκνώνουν οι εκτιμήσεις που θέλουν τελικά τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να είναι προδιαγεγραμμένη. Το θέμα είναι ωστόσο πώς θα γίνει αυτό, αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει πρωθυπουργό Μητσοτάκη;

«Είμαστε μια ωραία… ατμόσφαιρα» προεκλογικά

Χαράς ευαγγέλιο αυτό που γίνεται στο προεκλογικό σκηνικό στην παρούσα φάση για τη ΝΔ.

Το χάος στην Ελληνική Λύση και ο αποκλεισμός του Κόμματος Μπογδάνου από τις εκλογές θα περιορίσει κάπως τη διαρροή ψηφοφόρων της προς τα δεξιά ενώ η επιλογή Βαρουφάκη να κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να δυσκολεύει μετεκλογικά την κατάσταση για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Βέβαια και στη ΝΔ δεν πετούν τη σκούφια τους για την αποδοχή που έχει το κόμμα τους στο εκλογικό κοινό, το οποίο πολλά της τα χει μαζεμένα εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάμε σε μια άκρως δύσκολη εκλογική μάχη όπου η αυτοδυναμία είναι κάτι παραπάνω από όνειρο απατηλό ενώ διαρκώς πυκνώνουν οι εκτιμήσεις που θέλουν τελικά τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να είναι προδιαγεγραμμένη.

Δίπλα – δίπλα τα εκλογικά κέντρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο. Και αν σκέφτεστε ότι εκεί στην μέση ίσως και να “ταίριαζε” και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ θα σας πούμε ότι αυτό θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι και όπως λένε οι σύντροφοι αυτή είναι μια… συμβολική κίνηση. Photo: Giorgos Glykokokalos

Το θέμα είναι ωστόσο πως θα γίνει αυτό αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει πρωθυπουργό Μητσοτάκη αλλά άλλο πρόσωπο, που ακόμα δεν έχει κατονομάσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη δύσκολα θα άφηνε την καρέκλα της εξουσίας προς χάρην απλά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Στο επιτελείο του τον έχουν πείσει πως μόνο αυτός μπορεί να είναι σωτήρας της χώρας.

Αν πάντως υποχωρήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης και δούμε και συνεργασία με τη ΝΔ και Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, ένα είναι βέβαιο, πως θα μετρά μέρες ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και θα αποδειχθεί διάττων αστέρας πρώτου μεγέθους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon