cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Έκλαψε δήθεν από συγκίνηση άλλος ένας συνυπεύθυνος για την τραγωδία

Άραγε μπορεί με ένα δάκρυ να ξεπλύνει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα; Η ΝΔ νομίζει πως θα κάνει ασφαλή τα τρένα με ανακύκλωση των υπεύθυνων για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ελλάδα

Έκλαψε δήθεν από συγκίνηση άλλος ένας συνυπεύθυνος για την τραγωδία

Θέμα έγινε ο μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης καθώς στο πρώτο δρομολόγιο του τρένου Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, τον αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να δακρύζει.

Άραγε μπορεί με ένα δάκρυ να ξεπλύνει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα; Σίγουρα όχι αν αναλογιστεί κανείς πως οι ζωές από δω και πέρα 57 οικογενειών θα είναι βουτηγμένες, καθημερινά, στα δάκρια της απώλειας.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο κ. Τερεζάκης απασχολούνταν μέχρι πρότινος, αν και συνταξιούχος, ως σύμβουλος του παραιτηθέντος προέδρου του ΟΣΕ Σπύρου Πατέρα, δηλαδή αυτού που του πήρε τη θέση.

Ως σύμβουλος βασικό έργο του ήταν η υποβοήθηση του προέδρου στη διαχείριση τεχνικών θεμάτων υποδομής, σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης.

Δηλαδή ήταν αυτός που έπρεπε πρώτος να είχε διαγνώσει το πρόβλημα και να πιέσει τον τότε πρόεδρο για την έγκαιρη αντιμετώπιση του.

Όμως δεν το έπραξε γιατί με απλά λόγια δεν έκανε καλά τη δουλειά του, και η αμοιβή του στο τέλος δεν ήταν να πάρει πόδι κι αυτός, μαζί με τον κ. Πατέρα, αλλά να γίνει βεζίρης στη θέση του βεζίρη.

Έτσι η ΝΔ νομίζει πως θα κάνει ασφαλή τα τρένα και θα αποφύγει νέα περιστατικά, με ανακύκλωση των υπεύθυνων για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon