cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Έτσι μπράβο να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα πριν είναι αργά

Μπράβο στον Κασσελάκη που έδειξε πυγμή και έκανε τον Τζουμάκα να βλέπει την πόρτα της εξόδου…

Έτσι μπράβο να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα πριν είναι αργά

Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από την εκλογή του νέου προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ και το γνωστό «παρεάκι» ξεκίνησε την υπονόμευση ξεχνώντας και αδιαφορώντας για το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν επιλογή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ κι έπρεπε να τη σεβαστούν.

Ορισμένοι έχουν την αυταπάτη πως εκείνοι είναι το κόμμα και η παρουσία τους συνυφασμένη με την ύπαρξη του.

Οι εποχές όμως όπου οι μεγάλοι ηγέτες ήταν ένα ολόκληρο κόμμα από μόνοι τους έχει περάσει.

Ο Στέφανος Τζουμάκας ειδικά, ως μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, όφειλε αφού δεν εκλέχθηκε ο ίδιος στη θέση του προέδρου να βάλει στην άκρη τις προσωπικές του φιλοδοξίες και να στηρίξει την προσπάθεια να ανέβει ξανά ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι να μιλά με όρους μεσημεριανάδικων.

Κανείς τους στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να λειτουργεί σαν social Κατίνα που αναπαράγει τα ομοφοβικά και αναχρονιστικά σχόλια που λέγονται για το Στέφανο Κασσελάκη από τους πολιτικούς του αντιπάλους και τους ταγμένους στις επιταγές τους δημοσιογράφους.

Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ως νέος άνθρωπος και φρέσκο πρόσωπο στην πολιτική πρέπει να έχει έστω μια ευκαιρία.

Πρέπει να στηριχθεί απ όλους και να δώσει τον αγώνα του, κι αν δεν τα καταφέρει και η ήττα είναι όλη δική του, τότε να μιλούν για τις ικανότητες του, όχι πριν καν ξεκινήσει.

Με τέτοιες συμπεριφορές δεν αδικούν το Στέφανο Κασσελάκη αλλά τους εαυτούς τους και το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός κι αν η διάλυση του κόμματος είναι το ζητούμενο τους.

Κι όταν λέμε διάλυση δεν εννοούμε το να φύγουν μερικά μεγαλοστελέχη-βαρίδια, αυτό θα ήταν λύτρωση, αλλά να κυριαρχήσει ο διχασμός και ο αλληλοσπαραγμός για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας και τον κόσμο συνειδητά να απομακρυνθεί από το ΣΥΡΙΖΑ…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon