cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε…

Όταν γράφαμε πως ο Ανδρουλάκης και ο Ζαγοράκης έχουν μπερδέψει την πολιτική με το ποδόσφαιρο όχι απλά είχαμε δίκιο αλλά είχαμε μπει μέσα στο μυαλό τους…

Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε…

Κι ήλθε η στιγμή που το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη «μεταγραφή» Θοδωρή Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ απαντήθηκε από τον μέχρι “χθες” ευρωβουλευτή της ΝΔ για να φανεί πόσο δίκιο είχαμε.

Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τη μεταγραφή Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ ούτε λίγο ούτε πολύ είπε: «Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

Σε απάντηση στον κ. Κακλαμάνη ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που έφτασε στο τέλος της ευρωβουλευτικής του θητείας για να ακούσουμε τη φωνή του, ανέφερε:

«Είναι η άποψή του αυτή. Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική. Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί. Από τη στιγμή που τοποθετείται δημόσια για εμένα, θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους 3-4 τελευταίους μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω κανέναν…Είμαι Εθνική Ελλάδας και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη…Και στο παρελθόν έχουν γίνει μεταγραφές σε άλλα κόμματα. Ο Ζαγοράκης φταίει;».

Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση, είπε ο κ. Ζαγοράκης, και σιγά μην έμπαινε, να πει τι;

  • Ότι ήταν καλός ευρωβουλευτής και δούλεψε για την πατρίδα του;
  • Ότι δεν ήξεραν στο Ευρωκοινοβούλιο ποια απ όλες τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις του να απαντήσουν;
  • Ότι έχει άποψη περί πολιτικής;

Έγιναν κολλητάρια με τον Ανδρουλάκη όσο ήταν και οι δυο στις Βρυξέλλες και είπε να πάρει μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ, τόσο απλά και τόσο απολιτικ…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon