cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Γιατί γελάνε τα ντουβάρια στο Σπίτι του Βολταίρου;

Γελάνε μέχρι και τα ντουβάρια στο Σπίτι του Βολταίρου με την στοχοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας Κασσελάκη…

Γιατί γελάνε τα ντουβάρια στο Σπίτι του Βολταίρου;

Κοίτα να δεις που στη ΝΔ, όπου έχει αναπτυχθεί το βασίλειο των off shore εταιρειών και των αδιευκρίνιστων ποσών στις φορολογικές δηλώσεις και τα πόθεν έσχες, ασχολούνται με το πόσες εταιρείες έχει ο Κασσελάκης στο εξωτερικό.

Είναι δεδομένο πως η ΝΔ προσπαθεί εδώ και καιρό, μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της, να δημιουργήσει εντυπώσεις και ερωτηματικά για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Μάλιστα είχε το θράσος ο Παύλος Μαρινάκης να βγει και να πει: «Από τα δημοσιεύματα, (στα οποία προφανώς το υλικό έχει στείλει η ΝΔ) εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους κυρίους Κασσελάκη και Τσίπρα. Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό; Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη ο οποίος συνεχώς μας διαβεβαιώνει αορίστως ότι ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτόν, όμως ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε; Καλό θα ήταν οι Έλληνες πολίτες να τα μάθουν «αδιαμεσολάβητα» και όχι από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων».

Γελάει μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι με αυτές τις απορίες που διατυπώνει.

Από πότε ένας άνθρωπος που ήλθε μόλις πρόσφατα από το εξωτερικό και δεν έχει καν προλάβει να κάνει μια φορολογική δήλωση στην Ελλάδα “διώκεται” πολιτικά και δημοσιογραφικά για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκτός Ελλάδας;

Είναι πραγματικά στα όρια της αθλιότητας όλο αυτό που προσπαθεί να κάνει η ΝΔ χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και με μοναδικό άρμα τα μέσα ενημέρωσης που καλοπληρώνει για να ασχολούνται με το τίποτα παρουσιάζοντας το ως πρωτοσέλιδο θέμα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon