cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Γιατί κυνηγούν όσους προσφέρουν κοινωνικό έργο;

Πρώτα ο π. Αντώνιος και η Κιβωτός του, μετά μια αποτυχημένη προσπάθεια για το «Χαμόγελο του παιδιού» και τώρα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, αλλά οι πραγματικοί απατεώνες ζουν και να βασιλεύουν…

Γιατί κυνηγούν όσους προσφέρουν κοινωνικό έργο;

Κάτι μας βρωμάει στην υπόθεση που αποκάλυψαν τα «πετσοταϊσμένα» και γενικώς «καλοταϊσμένα» ΜΜΕ αναφορικά με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

Και δεν μας βρωμάει επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος πράγματι κάτι έχει κάνει και πρέπει να τιμωρηθεί αλλά γιατί βλέπουμε μια περίσσια σπουδή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, να αποδομήσει κάθε προσπάθεια κοινωνικού χαρακτήρα που γίνεται σε αυτή τη χώρα.

Πρώτα ο π. Αντώνιος και η Κιβωτός του, μετά μια αποτυχημένη προσπάθεια για το «Χαμόγελο του παιδιού» και τώρα “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

Κατηγορούν τον Πολυχρονόπουλο πως έπειθε τον κόσμο να κάνει δωρεές για την κοινωνική κουζίνα του κι εκείνος έπαιρνε τα λεφτά και τα έπαιζε σε στοιχηματικές εταιρίες.

Ο ίδιος δεν διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό και τα χρήματα έμπαιναν σε λογαριασμούς ενός συγγενή του κι ενός εθελοντή συνεργάτη του.

Λέει λοιπόν η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες πως από αυτούς τους λογαριασμούς γινόταν μεγάλες αναλήψεις μετρητών.

Ε και που είναι το παράνομο; Πως θα μαγείρευε για τόσες χιλιάδες κόσμο με κοπανιστό αέρα;

Λέει επίσης πως χρήματα μεταφέρονταν σε στοιχηματικές εταιρείες και τυχερά παίγνια.

Αν συνέβη κάτι τέτοιο ας μας πουν τα ποσά κι ας αποδείξουν πως αυτό γινόταν από τον Πολυχρονόπουλο πριν σπεύσουν τα ΜΜΕ να τον βαπτίσουν απατεώνα. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλους ζητά να τον ελέγξουν και δηλώνει πως αυτά που του καταμαρτυρούν δεν έχουν πόδια να σταθούν.

Κι επειδή ξέρουμε πως λειτουργεί το «σύστημα» σε αυτή τη χώρα τον πιστεύουμε.

Έχουμε όμως μια απορία…

Πώς γίνεται όλους αυτούς που προσφέρουν ως ιδιώτες κοινωνικό έργο να τους βρίσκει η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και να τους εγκαλεί καταστρέφοντας τις ζωές τους και αυτό που προσφέρουν στον συνάνθρωπο;

Κι εκείνους που χωρίς να προσφέρουν και κατατρώνε δημόσιο χρήμα να μην τους βλέπει και να μην τους τιμωρεί;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon