cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Γνώρισε την Φαίδρα

Στο γνωστό FaVeLa – alternative drinks n’ coffee οργανώνει σήμερα, Τρίτη 16 Μάϊου, στις 7:00μμ, event γνωριμίας και κουβέντας η υποψήφια Βουλεύτρια στο νομό Ηρακλείου, Φαίδρα Καρούτσου

Γνώρισε την Φαίδρα

Την Τρίτη 16 Μάϊου στις 19:00 στο Favela μας περιμένει η υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Φαίδρα Καρούτσου, για μια συζήτηση που αφορά τους προβληματισμούς και όλες τις ανησυχίες που έχουν σήμερα οι νέοι.

Ο φιλόξενος, αλλά και εναλλακτικός, χώρος του FaVeLa πάντα ευνοεί κουβέντες με βάθος και αναλύσεις επί αναλύσεων. Δεν σας κρύβουμε ότι και εμείς εκεί σκεφτόμαστε και αναλύουμε, με καλούς φίλους και συνεργάτες, πολλά από τα άρθρα που διαβάζετε στο Cretanews. Πάντα βέβαια απολαμβάνοντας παράλληλα και το αγαπημένο μας cocktail Favela Locals. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, να το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εκεί λοιπόν, μετά από μερικά κοκτέιλ, γεννήθηκε πρακτικά και η “ιδέα” του Cretanews… οπότε σειρά έχει τώρα λοιπόν η Φαίδρα να μας αναπτύξει και την δική της “ιδέα” και κυρίως το πώς σκέφτεται την ενασχόληση της με την πολιτική.

Θέλουμε, η Φαίδρα να μας εξηγήσει γιατί οι μεγαλύτεροι πρέπει να εμπιστευτούν την νέα γενιά. Και γιατί ο κόσμος και η κοινωνία γενικότερα πρέπει να εμπιστευτεί τις γυναίκες στην πολιτική.

Εκτός από τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι στα διάφορα “πηγαδάκια” θα γίνει κουβέντα για τις δυναμικές που αναπτύσσονται εντός της νεολαίας και πώς αυτή μπορεί να βγει μπροστά επιτέλους. Να αποκτήσει την φωνή που της αξίζει. Τώρα το αν θα πάει η κουβέντα και σε άλλα πιο… χαλαρά θέματα, δεν το γνωρίζω.

Ο χώρος του πρόσφατα ανακαινισμένου και γεμάτου λουλούδια Favela πάντως, εκτός από… εναλλακτικός είναι και… ρομαντικός. Οι παλιότεροι θα θυμούνται και το θερινό σινεμά… “Ρομάντικα”. Γι αυτό λέτε όλες οι πολιτικές αναλύσεις που γράφουμε για τον Μητσοτάκη και την πολιτική του να είναι τόσο… “ρομαντικές”; Μπορεί…

Πιθανόν να γίνει κουβέντα και για το περίφημο “συμβόλαιο” του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αλλαγή, αν και για αυτό θα έχει περισσότερα να μας πει σίγουρα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική του ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 17 Μαίου στις 19:30

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon