cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Η αγορά λειτουργεί εύρυθμα και με διαφάνεια…

Αφού είπε ο Μητσοτάκης πως κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ακρίβεια έτσι θα ναι… Σκορπώντας χαμόγελα και αισιοδοξία είπαν τα δικά τους, τράβηξαν τις φωτογραφίες τους και καλά… Χριστούγεννα!!!

Η αγορά λειτουργεί εύρυθμα και με διαφάνεια…

«Η αγορά λειτουργεί εύρυθμα και με διαφάνεια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του το πρωί της Δευτέρας στη ΔΙΜΕΑ, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.

Μάλιστα ο δεύτερος έκανε λόγο για προστασία των καταναλωτών από την ακρίβεια.

Σκορπώντας χαμόγελα και αισιοδοξία είπαν τα δικά τους, τράβηξαν τις φωτογραφίες τους, έδωσαν στο στίγμα ότι… κάτι κάνουν.

Αφού είπε ο Μητσοτάκης πως κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ακρίβεια έτσι θα ναι

Διαβάσαμε κι εμείς τις δηλώσεις τους και συνειδητοποιήσαμε πως μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα γιατί αντί να βλέπουμε πάταξη της ακρίβειας τη βλέπουμε διαρκώς να γιγαντώνεται.

  • Γιατί διαφάνεια δεν βλέπουμε πουθενά και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που γίνεται αυτό το διάστημα με την επιλογή των χρωματιστών τιμολογίων ρεύματος.
  • Γιατί τα καλάθια και άλλα μέτρα όπως η μόνιμη μείωση τιμών τίποτα δεν προσφέρουν στην τσέπη μας.
  • Γιατί ξέρουμε πως τα πρόστιμα που επιβάλλει η ΔΙΜΕΑ στις μεγάλες επιχειρήσεις ποτέ δεν θα εισπραχθούν.
  • Γιατί, στην τελική, ακόμα και να πληρώσουν πρόστιμα εκείνοι που αισχροκερδούν τα ποσά που βγάζουν από τις υπερτιμολογήσεις είναι περισσότερα από τα πρόστιμα που φορτώνονται οπότε δεν τους ενδιαφέρει.

Τώρα αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Σκρέκας έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους με αυτό που συμβαίνει τα θερμά μας συγχαρητήρια κι ακόμα πιο πολλά συγχαρητήρια σε εκείνους που τους πιστεύουν και τους εμπιστεύονται κι αφήνουν τις τύχες τους και τις τσέπες τους στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon