cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Η αλήθεια πονάει…

Δημοσιογραφική δεοντολογία κ. Μηταράκη είναι να μαθαίνει ο κόσμος στην αλήθεια, με κάθε τρόπο, κι όχι μαθαίνει ο κόσμος στην αλήθεια, με κάθε τρόπο, κι όχι να την αποκρύπτει αυτός που θέλει να ασκεί με αξιοπρέπεια το συγκεκριμένο επάγγελμα…

Η αλήθεια πονάει…

Δεν αρέσει στην Κυβέρνηση που τα ξένα ΜΜΕ δεν έρχονται με τα «νερά» της και άρχισε τον πόλεμο ανακοινώσεων αφού εκείνους, σαν κάτι άλλους, να τους εξαγοράσει δεν μπορεί.

Και τα ξένα ΜΜΕ εδώ και καιρό λένε πολλά που στην χώρα μας είτε υποβαθμίζονται είτε κουκουλώνονται.

Κι ένα απ αυτά είναι ο θάνατος της μικρής προσφυγοπούλας Μαρίας, το όνομα της οποίας αμφισβήτησε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, μη διστάζοντας να πει πως δεν ήταν πραγματικό αλλά δόθηκε στο νεκρό κοριτσάκι για λόγους προπαγάνδας.

‘Ηλθε όμως το Spiegel και ο δημοσιογράφος του Γιώργος Χρηστίδης και τους έδειξε, εκεί στο Μαξίμου, όπως το κάνει τακτικά τελευταία και ο Guardian, τι σημαίνει δημοσιογραφία, κι ας λένε εκείνοι στις ανακοινώσεις τους για μη τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας και εμπιστευτικότητας.

Δημοσιογραφική δεοντολογία κ. Μηταράκη, που εκδώσατε την ανακοίνωση ενάντια στο Spiegel και το δημοσιογράφο του, είναι το να μαθαίνει ο κόσμος στην αλήθεια, με κάθε τρόπο, κι όχι να την αποκρύπτει αυτός που θέλει να ασκεί με αξιοπρέπεια το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Κι επειδή όπως φαίνεται ο διεθνής Τύπος σας έχει πάρει χαμπάρι καλό θα ήταν να προσέχετε και τι λέτε και τι κάνετε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon