cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κι όχι διχασμένη αξιωματική αντιπολίτευση

Η ενότητα, οι προτάσεις, η σωστή αντιπολίτευση, ο δομημένος λόγος, και η καλή έξωθεν εικόνα θα έπρεπε να είναι το ευαγγέλιο τους και όχι το πώς θα γίνουν θέμα στο… Πρώτο Θέμα

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κι όχι διχασμένη αξιωματική αντιπολίτευση

Κάποια στιγμή, κι ελπίζουμε όχι όταν πλέον θα είναι αργά, πρέπει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγουν από τη νοοτροπία του 3% κι από τη λογική πως το κόμμα τους είναι μικρά μαγαζάκια που ενώθηκαν για να κάνουν ένα open mall, αλλά μπορούν να λειτουργούν και αυτόνομα.

Πρέπει να δουν πως απέναντι τους έχουν ένα «πολυκατάστημα» που τους χτυπάει στα αυτιά και να λειτουργήσουν αναλόγως.

Το να διαφωνούν μέσα στο κόμμα τους είναι δημοκρατικό και αποδεκτό, το να διαφωνούν όμως για να τους κρεμάει στα μανταλάκια, για λίγα λεπτά δημοσιότητας, το Πρώτο Θέμα ένα είναι βέβαιο, πως δεν θα βγει σε καλό του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές και την αλλαγή αρχηγού, τον οποίο εξέλεξε η βάση του κόμματος τους, το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντάσεις και να δίνουν τροφή σε αρνητικά για το ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματα.

Αν πιστεύουν πως αυτά θα ξαναφέρουν τους ψηφοφόρους τους πίσω κάνουν μεγάλο λάθος.

Η ενότητα, οι προτάσεις, η σωστή αντιπολίτευση, ο δομημένος λόγος, και η καλή έξωθεν εικόνα θα έπρεπε να είναι το ευαγγέλιο τους.

Το Συνέδριο τους δίνει μια τελευταία ίσως ευκαιρία… ας μην την χάσουν.

Η χώρα χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή μια ισχυρή αντιπολίτευση κι όχι μια διχασμένη αξιωματική αντιπολίτευση που θα αφήνει την Κυβέρνηση να αλωνίζει και να αλώνει το ένα μετά το άλλο τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon