cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Η ελληνική δικαιοσύνη είναι τυφλή (sic)

Ομόφωνα ένοχος λέει ο Νίκος Παππάς – Φυσικά η εισαγγελέας που πρότεινε την αθωότητα του τέθηκε εκτός από το καθεστώς Μητσοτάκη και αντικαταστάθηκε

Η ελληνική δικαιοσύνη είναι τυφλή (sic)

Μιλάμε για μια δικαιοσύνη που κρίνει ως ένοχο τον μοναδικό ίσως άνθρωπο που πήγε να γεμίσει χρήμα τα δημόσια ταμεία. Και μάλιστα από αυτούς που νέμονταν δεκαετίες τώρα τις δημόσιες συχνότητες τσάμπα. Για να μας πουλάνε τα παραμύθια και τα “γούστα” των αφεντικών τους για να μας κρατάνε “ήσυχους” στον καναπέ μας όσοι αυτοί τρώνε κοι μοιράζουν τα ιμάτια ετούτης της έρμης χώρας.

Μιλάμε για την ίδια δικαιοσύνη όπου πριν λίγες μέρες 56 αρεοπαγίτες δικαστές ψήφισαν να μας πάρουν τα σπίτια τα funds και 9 που καταψήφισαν προπηλακίστηκαν από τους συναδέλφους τους, σύμφωνα με διαλόγους που δημοσίευσε η ΕΣΤΙΑ.

Μιλάμε ξεκάθαρα πλέον για μια ξεπουλημένη δικαιοσύνη και μια παντελώς διεφθαρμένη κοινωνία που ζει με τα κουπόνια και τα ψίχουλα που της πετάνε αυτοί που ζουν με τα δικά μας εκατομμύρια.

Μιλάμε για την ίδια κοινωνία στην οποία επίσης βασιλεύουν και κάνουν ζωάρα ο Πάτσης, ο Μαραβέγιας, ο Άδωνις, η Νικολάου, ο Χειμάρας, ο Κοκλώνης, ο Μίχος κι ο Λιγνάδης.

Ζούμε τις πιο σκοτεινές και αντιδημοκρατικές ημέρες της μεταπολίτευσης.

Αυτοί οι άνθρωποι θα τσακίσουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Και τώρα βέβαια μπορεί και να ανακοινώσουν ημερομηνία εκλογών. Κανονισμένο και αυτό. Τίποτα στην τύχη του, όλα κανονισμένα για να φάνε μέχρι και το τελευταίο πόμολο.

Η χώρα σκοτείνιασε για να ζούνε καλά μόνο οι κλέφτες και τα λαμόγια.

Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος αυτής της κατάντιας και ξεφτίλας είναι το ίδιο με αυτήν. Τελεία, παύλα…

Καλή μας τύχη..

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon