cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Η Φαίδρα έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν και άλλοι Συριζαίοι!!!

Διάφοροι άσχετοι πιάνουν ένα πληκτρολόγιο και διασύρουν ανθρώπους και υπολήψεις, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να κάνουν το αυτονόητο, να διασταυρώσουν αυτά που μεταφέρουν στους πολίτες…

Η Φαίδρα έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν και άλλοι Συριζαίοι!!!

Κάποιοι φαίνεται πως έχουν πάρει ως… “εργολαβία” το να πιάνουν ένα πληκτρολόγιο και να συκοφαντούν και να διασύρουν ανθρώπους και υπολήψεις, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να κάνουν το αυτονόητο, να διασταυρώσουν αυτά που μεταφέρουν στους πολίτες. Και μετά, όταν κάποιος αποφασίσει να τους ξεμπροστιάσει, σαν καλές… κότες “κατεβάζουν” τα… “άρθρα – θέματα – συκοφαντικά στοιχεία” σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όλα good και πάμε στην επόμενη “εργολαβία” συκοφάντησης, συνεχίζοντας το θεάρεστο “λειτούργημα”…

Δηλώνουν δημοσιογράφοι άνθρωποι που δε γνωρίζουν να κάνουν στοιχειωδώς τη δουλειά τους…

Και δεν μιλάμε για μια απλά καυστική κριτική ή για ένα σαρκαστικό σχόλιο που μπορεί … όσο βαρύ κι αν είναι να αποτελεί μια άποψη ενός αρθρογράφου. Πραγματικού ή φανταστικού. Αλλά μιλάμε για μια “δολοφονία χαρακτήρα”. Φανερώνει πολλά επίσης και το γεγονός ότι αυτά τα… άρθρα “δολοφονίας χαρακτήρων” είναι συνήθως ανυπόγραφα.

Και για να σας… προλάβω… γράφουμε και εμείς ιδιαίτερα σκληρές κριτικές και απόψεις (πέστε να μας σταυρώστε, εδώ είμαστε), άλλο όμως μια κριτική και άλλο η περιγραφή ενός γεγονότος, πόσο μάλλον αν αυτό δεν είναι αληθές…

“Οι «επαγγελματίες δημοσιογράφοι» του radiome.gr” λοιπόν, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανάρτησή της η Φαίδρα Καρούτσου, ασκούμενη δικηγόρος και πολιτεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, “χωρίς καμία ντροπή έγραψαν ότι στη διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων των εθνικών εκλογών της 25 ης Ιουνίου 2023 στο Ηράκλειο, εκπροσώπησε το νεοναζιστικό κόμμα των «Σπαρτιατών» ως δικηγόρος ο πατέρας μου, Γιώργος Καρούτσος!

“Χωρίς ένα τηλεφώνημα για να επιβεβαιώσουν. Χωρίς καν να αναρωτηθούν. Προσβάλλουν την υπόληψη και τις δημοκρατικές αρχές των ανθρώπων χωρίς να έχουν καν την συναίσθηση αυτών που γράφουν”, γράφει η Φαίδρα.

Μετά από την έντονη αντίδραση για τον αντι-επαγγελματισμό τους και αφού κλήθηκαν να αποκαλύψουν πώς προέκυψε αυτή η «εφεύρεση» σαν είδηση, αφαίρεσαν το όνομα από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα, όμως συνεχίζει και υπάρχει στη μηχανή αναζήτησης του google.

Έτσι θεωρούν ότι διόρθωσαν τον, χωρίς λόγο, εξευτελισμό της προσωπικότητας, της επαγγελματικής υπόστασης και της προσωπικότητας του πατέρα μου. Δεν έχουν αντιληφθεί καν ότι διασύρουν και την δική μου προσωπικότητα και πολιτική διάσταση ως δημόσιου προσώπου και πολιτεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”, τονίζει η Φαίδρα Καρούτσου, ενώ συνεχίζοντας στην ανάρτηση της αναφέρει ότι: “Δεδομένου ότι ολόκληρο το νησί γνωρίζει τους δημοκρατικούς αγώνες με τις δυνάμεις της Αριστεράς τόσο του πατέρα μου όσο και τους δικούς μου, αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για λάθος ή απειρία”.

Κανένας στο Ηράκλειο δεν μπορεί να συνδέσει την οικογένεια Καρούτσου με τους «Σπαρτιάτες»!

Κλείνοντας την σχετική ανάρτηση της τονίζει ότι: “Το λόγο πλέον έχει μόνο η Δικαιοσύνη! Θα κληθούν να απολογηθούν για τη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μας”.

Πρέπει να ανακαλέσουν! Να ζητήσουν συγγνώμη! Να υποχρεωθούν να μάθουν πώς να κάνουν σωστά το υποτιθέμενο «λειτούργημα» τους…

Και κάπως έτσι η Φαίδρα Καρούτσου δείχνει και το πώς θα έπρεπε να αντιμετωπίζονταν τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις “δολοφονίας χαρακτήρων” από “δημοσιογράφους”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon