cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Έκανε την “πάπια” για να μην “ενοχλήσει” όσους μιλάνε για… “λαθροπιθήκια”

Επικοινωνιακά ο Μητσοτάκης επιλέγει αυτοδυναμία και ακραία δεξιές ψήφους έχοντας ως βάση του πλέον ψηφοφόρους που μιλάνε για “λαθραίες” ψυχές και για… “λαθροπιθήκια”

Έκανε την “πάπια” για να μην “ενοχλήσει” όσους μιλάνε για… “λαθροπιθήκια”

Με μια λιτή όσο και υποκριτική δήλωση λύπης, την πρώτη ημέρα που έγινε η τραγωδία ανοικτά της Πύλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «καθάρισε» και προφανώς νιώθει ότι έκανε το καθήκον του απέναντι στη χώρα του, που εκτίθεται για το ναυάγιο, κι απέναντι στις εκατοντάδες ψυχές που χάθηκαν στο βυθό.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη στην περιοχή το ίδιο έκαναν κι άλλοι πολιτικοί όμως ο κ. Μητσοτάκης δεν εμφανίστηκε, γιατί άραγε;

Αν προσέξει κάποιος αυτές τις ημέρες τα social media και τις απόψεις που εκφράζουν περί του ναυαγίου οι οπαδοί της ΝΔ αλλά κι εκείνοι που κινούνται λίγο… πιο “δεξιά”, και ευελπιστεί να τους πάρει με το μέρος του ο κ. Μητσοτάκης στις προσεχείς εκλογές, τότε η απάντηση έρχεται αβίαστα.

Για όλους αυτούς οι επιβαίνοντες στο πλοίο δεν ήταν παρά “λαθραίες” ψυχές, “λαθροπιθήκια”, όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν.

Ήταν άνθρωποι που δεν είχαν δικαίωμα ούτε σε καλύτερη ζωή, ούτε σε αξιοπρεπή θάνατο, οπότε γιατί να ενδιαφερθούν και γιατί να συμπονέσουν;

Όταν λοιπόν έχεις τέτοια βάση ψηφοφόρων και μπροστά σου βλέπεις την κάλπη δύσκολα κάνεις τον κόπο να πας στην Καλαμάτα ή την Πύλο.

Ανάμεσα στο ανθρώπινο καθήκον και την πολιτική ενσυναίσθηση διαλέγεις αυτοδυναμία και ακραία δεξιές ψήφους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon