cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Κόψτε κάτι κύριε πρέσβη…

Μαζευτείτε. Εντάξει, θα τα αγοράσουμε τα αεροπλάνα σας, αλλά δεν χρειάζεται να μας δουλεύετε…

Κόψτε κάτι κύριε πρέσβη…

Εντάξει, το τερμάτισε ο Τζορτζ Τσούνης.

Και προκάλεσε και μια σχετική θυμηδία στη γαλαρία της τελετής στη βάση της Σούδας, εκεί όπου ήμασταν μαζεμένοι οι δημοσιογράφοι.

Τι μας είπε μεταξύ άλλων; Ότι στην φοβερή και τρομερή άσκηση «Οργή του Ποσειδώνα» αλλά και γενικότερα στα αμυντικά θέματα, συνεργάζονται «η χώρα με την αρχαιότερη δημοκρατία στον κόσμο» (δηλαδή η Ελλάδα) και η χώρα «με την πιο επιτυχημένη δημοκρατία στον κόσμο» (δηλαδή οι ΗΠΑ).

Κύριε πρέσβη κόψτε κάτι.

Εντάξει, από τον Δένδια και τον Χαρδαλιά που ήταν στην πρώτη γραμμή των επισήμων δεν θα έχετε αντιρρήσεις. Μπορεί όμως να σας ακούνε κι άλλοι.

Μπορεί να φτάσουν τα λόγια σας στους συγγενείς και φίλους του Τζορτζ Φλόιντ, που τον πάτησε μέχρι θανάτου στον λαιμό ένας λευκός αστυνομικός, μπορεί να φτάσουν στα αυτιά των συμπολιτών σας που ακόμα παλεύουν για τα αυτονόητα στη χώρα σας και σας λένε «Black Lives Matter».

Μπορεί να σας ακούν οι γονείς των δολοφονημένων παιδιών στα σχολεία εξαιτίας της ανεξέλεγκτης οπλοκατοχής, μπορεί να σας ακούν οι γυναίκες από τις πολιτείες που δεν θα μπορούν πια να κάνουν έκτρωση και να αποφασίζουν για το σώμα και τη ζωή τους.

Πείτε σε όλους αυτούς για την πιο επιτυχημένη δημοκρατία στον κόσμο.

Α και πείτε και στους λαούς που επιβάλατε ή υποκινήσατε πραξικοπήματα για την πιο επιτυχημένη δημοκρατία στον κόσμο.

Μαζευτείτε. Εντάξει, θα τα αγοράσουμε τα αεροπλάνα σας, αλλά δεν χρειάζεται να μας δουλεύετε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon