cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Live Your Myth in Greece…

«Live Your Myth in Greece» για τους Σπαρτιάτες και τον όχι και τόσο αφανή αρχηγό τους – Είναι πολλά τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης, είναι και οι βουλευτικές «μισθουλάρες» και επιδόματα οπότε ότι είπαμε νερό κι αλάτι

Live Your Myth in Greece…

Για τους Σπαρτιάτες ο λόγος και τον επικεφαλής τους στη Βουλή Βασίλη Στίγκα που πάνω στον κακό χαμό μέσα στο κόμμα του πήγε να αποκαλύψει το βρώμικο ρόλο του Κασιδιάρη σε συνεργασία με τους βουλευτές του αλλά το οικονομικό κίνητρο στάθηκε πιο ισχυρό από το να ομολογήσει αλήθειες.

Κι εκεί που εκστόμιζε βαριές εκφράσεις περί «Greek Mafia» και «Κορλεόνε» μέσα στο κόμμα του ο Βασίλης Στίγκας με δήλωση του γνωστοποίησε πως δέχεται πίσω στην κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών τους 3 διαγραφέντες βουλευτές, του Γιάννη Δημητροκάλλη, Γιάννη Κόντη και Χάρη Κατσιβαρδά, κι ότι είπε το ξελέει.

Βλέπετε είχε αρχίσει να γίνεται συζήτηση για έλεγχο της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται το κόμμα και με τα 800.000 ευρώ, κατ’ άλλους 1,5 εκατομμύριο ευρώ, που δικαιούνται δεν παίζουμε, απλά τα βάζουμε στην τσέπη και σιωπούμε.

Εκείνο ωστόσο στο οποίο πρέπει να σταθούμε και να θυμίσουμε είναι το πώς πανηγύριζε η ΝΔ και πως κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισε τα νομοθετήματα της τα οποία, λέει, θα απέτρεπαν τον Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή να μπουν στη Βουλή.

Κι ήταν τόσο «στιβαρά» αυτά τα νομοθετήματα που τελικά όχι μόνο τον έβαλαν στη Βουλή αλλά θα τον πληρώνουμε κι όλας με κρατικό χρήμα για τέσσερα χρόνια ενώ εκείνος θα παραθερίζει στις φυλακές του Δομοκού.

Και στην περίπτωση αυτή ισχύει εκείνο που κάποτε αποτελούσε σύνθημα τουριστικής προβολής της Ελλάδας «Live Your Myth in Greece».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon