cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Μα τι ωραία που τα είπε ο Πρωθυπουργός μας στη Βουλή πάλι, ε;

Ποιος στις χάρες μας τώρα που θα τα «πάρουμε» από τους ελεύθερους επαγγελματίες θα δούμε επιτέλους άσπρη μέρα…

Μα τι ωραία που τα είπε ο Πρωθυπουργός μας στη Βουλή πάλι, ε;

Μα τι ωραία που τα είπε ο Πρωθυπουργός μας στη Βουλή στη συζήτηση για τις αλλαγές στο φορολογικό:

«Αν λοιπόν την πρώτη 4ετία εστιάσαμε στην ανακούφιση των πολιτών από τις υπέρογκες υποχρεώσεις που μας κληροδότησε μια άλλη πολιτική ήρθε τώρα ο καιρός να κατανέμουμε τα φορολογικά βάρη πιο δίκαια και αναλογικά όπως επιβάλλει το Σύνταγμα».

Ποια είναι αυτή η «άλλη πολιτική» δεν τόλμησε βέβαια να πει γιατί ξέρει καλά πως τα βάρη στις πλάτες της Ελλάδας τα φόρτωσαν με τις πολιτικές τους οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ που πραγματικά ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και επειδή ήταν πρωτάρης έκαψε τα χέρια του.

Είπε κι άλλα ωραία ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως ότι βάζοντας τους ελεύθερους επαγγελματίες να πληρώσουν θα μπορέσει η κυβέρνηση του να μειώσει κι άλλο τους φορολογικούς συντελεστές στην εργασία και στον ΦΠΑ (αν υπερηφανεύεται για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα σε αυτούς τους τομείς θα πέσει φωτιά να τον κάψει).

Ανέφερε επίσης πως με τη φορολογική μεταρρύθμιση που φέρνει θα εξασφαλιστούν ποσά για να ενισχύσουν τις υποδομές σε σχολεία και νοσοκομεία.

Καταλάβατε τώρα γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουμε σωστά σχολεία και νοσοκομεία; Γιατί δεν φορολογούσαμε όπως έπρεπε τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αντίθετα φορολογούμε σωστά τους βουλευτές και υπουργούς, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες κι όλους αυτούς που εμφανίζουν χρόνο με το χρόνο τις περιουσίες τους να αυγατίζουν.

Τι μας έμενε λοιπόν; Οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι ταξιτζήδες και λοιποί «μπαταχτσήδες» που έκλεβαν ασύστολα το κράτος και δεν το άφηναν να ορθοποδήσει.

Τώρα που ο Κυριάκος τους βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι θα δούμε μια νέα Ελλάδα να μας αγκαλιάζει και να μας προσφέρει ότι μας έλειπε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon