cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Με Μητσοτάκη λειτουργούν αποτελεσματικά μόνο οι κοριοί

Κύρτσος: Στο επιτελικό μπάχαλο του Μητσοτάκη λειτουργούν αποτελεσματικά μόνο τα λόμπι και οι… κοριοί!!! Πόσο χαμηλά θα πέσει ο Μητσοτάκης; Τι λέει για την δική του παρακολούθηση;

Με Μητσοτάκη λειτουργούν αποτελεσματικά μόνο οι κοριοί

Σε μια νέα, αιχμηρή ανάρτηση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, όπου καταγράφεται ανάγλυφα η κατάρρευση του πολυδιαφημισμένου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτελικού κράτους, καθώς μόνο το 30% των φορέων του Δημοσίου έχουν ορίσει, υπεύθυνους για την εξοικονόμησης ενέργειας.

«Νέα επιτυχία του επιτελικού… μπάχαλου καταγράφει η Καθημερινή. Μόνο το 30% των φορέων του Δημοσίου έχουν ορίσει, όπως προβλέπεται, τους υπεύθυνους για την οργάνωση της εξοικονόμησης ενέργειας», επισημαίνει ο Γιώργος Κύρτσος και καταλήγει τονίζοντας με καυστικό τρόπο: «Με Μητσοτάκη λειτουργούν αποτελεσματικά μόνο τα λόμπι και οι κοριοί..».

Στην συνέχεια και η σχετική ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου

2 ημέρες πριν θυμίζουμε πως ο πρώην Ευρωβουλευτής ΝΔ αναρωτιόταν πόσο χαμηλά θα πέσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το νομοσχέδιο… πρόκληση για το δικαίωμα ενημέρωσης περί υποκλοπών. Με σχετική ανάρτηση του κατακεραύνωνε ξανά τον συνολικό χειρισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην όλη υπόθεση των υποκλοπών.

«Πόσο χαμηλά θα πέσει ο Μητσοτάκης, πόσο χαμηλά θα ρίξει τη Δημοκρατία προτού απαλλαγούμε από την κυβερνητική παρουσία του;», διερωτάται ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής.

«Επέβαλε να μην ενημερώνονται όσοι παρακολουθούνται Τώρα τον πιέζει ο Ανδρουλάκης. Στα πλαίσια της «διαφάνειας» δέχεται ενημέρωση μετά από… 3ετία. Αρχικοριός», σημείωνε με νόημα στην ανάρτησή του.

Στην συνέχεια η σχετική ανάρτηση του στο Twitter

Ενδιαφέρον όμως έχει και η ανάρτηση που κάνει για την δική του… παρακολουθήση.

Και βέβαια δεν έμεινε σε αυτό μόνο που έχει να κάνει μόνο με την δική του προσωπική περίπτωση αλλά ο κ. Κύρτσος το προχώρησε ακόμα παραπέρα αναφέροντας ξεκάθαρα ότι “πρέπει να τους διώξουμε με την ψήφο μας το συντομότερο δυνατόν”

Δείτε την σχετική αιχμηρότατη ανάρτηση του πρώην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην συνέχεια…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon