cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Μη δουν μπροστά τους μικρόφωνο οι… πολιτικάντηδες

Τους άνδρες που επιχειρούσαν επί ημέρες στα χαλάσματα ενώ οι μετασεισμοί έθεταν τις ζωές τους σε κίνδυνο θέλαμε να ακούσουμε, τι είδαν, και πως αισθάνονται κι όχι τους υπουργούς

Μη δουν μπροστά τους μικρόφωνο οι… πολιτικάντηδες

Πήγαν να τους υποδεχθούν και αφού είδαν μικρόφωνα είπαν να μιλήσουν εκείνοι κι όχι οι πρωταγωνιστές…

Γύρισαν το βράδυ της Κυριακής από την Τουρκία τα παλικάρια της ΕΜΑΚ, οι άνδρες που θέτοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο κατάφεραν να διασώσουν συνανθρώπους τους στη γείτονα χώρα κάνοντας μας όλους υπερήφανους.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πως ενώ η ώρα της επιστροφής ήταν η δική τους στιγμή και θα έπρεπε μόνο εκείνοι να είναι στο επίκεντρο είδαμε ξαφνικά τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, που δήθεν και καλά πήγαν να τους υποδεχθούν, να μπαίνουν στο κάδρο και ουσιαστικά να προσπαθούν εκείνοι να γίνουν το επίκεντρο, μαζί με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ κι όλους εκείνους που έχουν έρωτα με τα τηλεοπτικά μικρόφωνα.

Καλώς και βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τους καλωσορίσουν αλλά έπρεπε εκεί να μείνουν. Το να κάνουν μόνο εκείνοι δηλώσεις και να μην ακούγεται η φωνή των ανδρών της ΕΜΑΚ μας ενόχλησε.

Τους άνδρες που επιχειρούσαν επί ημέρες στα χαλάσματα ενώ οι μετασεισμοί έθεταν τις ζωές τους σε κίνδυνο θέλαμε να ακούσουμε, τι είδαν, και πως αισθάνονται κι όχι τους υπουργούς.

Η δική τους φωνή και παρουσία έχει για τον κόσμο σημασία κι όχι κυβερνητικών παραγόντων με τους παχυλούς μισθούς από την ασφάλεια των γραφείων τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon