cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ο Άδωνις αποκαλύπτει όλη τη φιλοσοφία της ΝΔ

Αυτή δεν ήταν απλά μια δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά όλη η φιλοσοφία πάνω στην οποία κτίζει την πολιτική της η ΝΔ!!!

Ο Άδωνις αποκαλύπτει όλη τη φιλοσοφία της ΝΔ

Η φράση του υπουργού εργασίας και αντιπροέδρου της ΝΔ: «Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αποφασίσει, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;», είναι πραγματικά αποκαλυπτική.

Και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο; Στην πράξη, αυτή η τακτική της ΝΔ, φάνηκε να δουλεύει και να παράγει αποτελέσματα υπέρ της.

Οι περισσότεροι Έλληνες ξέχασαν γρήγορα και τους χιλιάδες νεκρούς του κορωνοϊού, και τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, τις παρακολουθήσεις και όλα τα σκάνδαλα διαφθοράς της ΝΔ κι έκριναν πως όλες αυτές οι αποτυχίες, είναι επουσιώδεις μπροστά στο να έλθει ξανά στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο προσεκτικά και μεθοδευμένα δαιμονοποίησαν τα «χορηγούμενα» από την κυβέρνηση ΜΜΕ.

Η προπαγάνδα τους δούλεψε ρολόι και τους άφησε ανοικτό πεδίο τώρα να κάνουν πράξη, και με το παραπάνω, όλα όσα οι Έλληνες φοβήθηκαν πως θα τους επιβάλλει κάθε άλλη κυβέρνηση στην οποία δεν θα ηγείτο ο Μητσοτάκης.

Θα μας πείτε τώρα που βλέπουν το ψέμα θα αντιδράσουν;

Προφανώς όχι γιατί, αφότου κέρδισαν τις εκλογές, το νέο τους αφήγημα είναι η ανικανότητα όλων των άλλων έναντι αυτών που τώρα μας κυβερνούν.

«Σκάσε και κολύμπα», λοιπόν, Έλληνα, χωρίς σωσίβιο, χωρίς να βλέπεις στεριά στον ορίζοντα.

Κι αν κάποια στιγμή δεν καταφέρεις από την κούραση να κρατηθείς στην επιφάνεια του νερού, δεν πειράζει, ποιος νομίζεις πως θα ενδιαφερθεί για την απώλεια σου;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon