cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Οι ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ της Κουμουνδούρου “γέννησαν” τον Κασσελάκη…

Η δυναμική πορεία Κασσελάκη δεν οφείλεται τόσο στις… πρωτότυπες πολιτικές προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όσο στις πολιτικές ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ της πλειοψηφίας των στελεχών της Κουμουνδούρου!!!

Οι ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ της Κουμουνδούρου “γέννησαν” τον Κασσελάκη…

Κασσελάκια ηγεμονία ή πως το “καλό” το παλληκάρι έρχεται πάντα από άλλο μονοπάτι, και ξαφνιάζει!

Η οποία, ηγεμονία, είναι κυρίως αρνητική, δηλαδή δεν οφείλεται τόσο στις πρωτότυπες πολιτικές προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όσο στις πολιτικές ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ της πλειοψηφίας των στελεχών της Κουμουνδούρου.

Γιατί μια τουλάχιστον από τις αιτίες της δικιάς του επιτυχίας είναι και η διάθεση τιμωρίας όσων πολλά μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θεωρούν ως υπεύθυνους του πρόσφατου καταστροφικού εκλογικού αποτελέσματος αλλά και της θρυλούμενης αποπομπής Τσίπρα με πρωτοβουλία του ζεύγους Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλου.

Την ίδια στιγμή το κλίμα μεταξύ των στελεχών αλλά και των μελών γίνεται κάθε μέρα που περνάει και πιο τοξικό προκαλώντας ερωτήματα για την μελλοντική ενότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενότητα που αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχή διεκδίκηση της κυβερνητικής εξουσίας.

Πολλά θα κριθούν και από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θα ακολουθήσουν την, σχεδόν βέβαιη, εκλογή Κασσελάκη.

Στην περίπτωση θετικών για τον ΣΥΡΙΖΑ ευρημάτων η πιθανότητα διάσπασης απομακρύνεται, τουλάχιστον προσωρινά, και αντιστρόφως.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon