cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 10.05 2024

Όποιος ασκεί κριτική στον Καραμαλάκη θα τον φάνε τα λιοντάρια;

Μετά το κάστρο του Κούλε, σειρά πήρε η Κρήνη του Μοροζίνι και τα λιοντάρια της, που βρέθηκαν στην επικοινωνιακή στρατηγική του Στρατηγού Μιχάλη Καραμαλάκη, νομίζουμε με ατυχέστατο -ξανά- τρόπο…

Όποιος ασκεί κριτική στον Καραμαλάκη θα τον φάνε τα λιοντάρια;

Με το σκίτσο του, όπου τα λιοντάρια «κατασπαράζουν» τα «παπαγαλάκια», δηλαδή όσους δημοσιογράφους του ασκούν κριτική, ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης ξεκαθαρίζει ότι όχι απλώς δεν τη δέχεται, αλλά «δεν σηκώνει ούτε μύγα στο σπαθί του». Θα τους «κατασπαράξει».

Επόμενο ήταν να δημιουργηθεί νέο κύμα αντιδράσεων στα social media με πολλούς χρήστες να κάνουν αναφορά σε αντιδημοκρατική νοοτροπία, δεδομένου ότι δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ασκούν κριτική στα δημόσια πρόσωπα, σε βεβήλωση του μνημείου, αδικαιολόγητη αγριότητα, έλλειψη ιστορικής γνώσης και πολλά άλλα.

Σε κάθε περίπτωση, από έναν πρώην αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας θα περίμενε κανείς -αν μη τι άλλο- σοβαρότητα στην δημόσια παρουσία του.

Με σποτ και σκίτσα όπως αυτά που διακινεί ο Στρατηγός στα κανάλια του στα social -και αναπαράγουν στην συνέχεια τα δικά του πρόθυμα “παπαγαλάκια”- δείχνει ότι μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πως το όριο μεταξύ επικοινωνιακής πρόκλησης και γραφικότητας είναι πολύ λεπτό…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon