cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

«Πάρτι» στο Twitter με τη Νέα Αριστερά

Βροχή τα σχόλια και το… τρολάρισμα στο ελληνικό Twitter μετά την ανακοίνωση των «11» που τα «βρόντηξαν» από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το όνομα του νέου κόμματος θα είναι το… «Νέα Αριστερά»

«Πάρτι» στο Twitter με τη Νέα Αριστερά

Το ενδιαφέρον των χρηστών επικεντρώθηκε στην αντίφαση του όρου «νέας», την ώρα που ο μέσος όρος των πολιτικών προσώπων κυμαίνεται από… 60 και… βάλε!

Το αμέσως επόμενο στοιχείο το οποίο παρατήρησαν αρκετοί είναι το γεγονός ότι το σήμα (logo) του νέου κόμματος μοιάζει με το λογότυπο της Alpha Bank.

Και βέβαια αρκετοί το… επισυνδέουν αυτό με το γεγονός ότι στη Βουλή, όλοι τους στην ΚΟ δήλωσαν «παρών» στο άρθρο της κυβέρνησης για τους servicers, κλείνοντας έτσι το μάτι στη Νέα Δημοκρατία… παρέχοντας όμως και services στους… servicers, στα funds δηλαδή.

Πιο συγκεκριμένα, η… Νέα αριστερά των 11 “ψήφισε” μαζί με την ΝΔ

  • Ακατάσχετο λογαριασμό των servicers
  • Οι servicers μπορούν να συνεργάζονται κ με μη εποπτευόμενο από την ΤτΕ πιστωτικό ή χρηματοδοτικό ίδρυμα
  • Παράταση των αδειών λειτουργίας των servicers χωρίς νέα δικαιολογητικά.

Δεν τους φοβάμαι όμως μιας και σίγουρα όλο και κάποιο κείμενο pumaro θα μας παρουσιάσουν τις επόμενες ημέρες για να μας δείξουν και πάλι πόσο αριστεροί είναι και πόσο μεγάλο δείγμα αριστεροσύνης είναι το να ψηφίζεις παρόν σε διατάξεις εξυπηρέτησης στα funds που παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκι. Σωστά;

Να πούμε βέβαια ότι το υπέρτατο τρολάρισμα είναι το γεγονός ότι το logo του νέου κόμματος είναι το ίδιο (ανεστραμμένο) με το σήμα εταιρίας που κατασκευάζει… καρέκλες.

Δηλαδή πόσο καλύτερο θα μπορούσε να γίνει; Αλήθεια τώρα πλήρωσαν και γραφίστα γι αυτό;

Και το αντίπαλο δέος της Νέας Αριστεράς ποιο θα είναι; Η Νέα Δεξιά; Του Φαήλου; Τι φάση; Και όχι δεν τα λέω εγώ… μόνοι τους τα μαρτυρούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο επικεφαλής της ΚΟ των «11», Αλέξης Χαρίτσης, δήλωσε: η «Νέα Αριστερά» θα δώσει τη «μεγάλη μάχη» των ευρωεκλογών τον ερχόμενο Ιούνιο, στοχεύοντας σε μία σύγκρουση με τη «Νέα Δεξιά» και με «προοδευτικές ιδέες» θα μεταφράζονται σε «πράξεις».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon